ערב טוב

vered83

New member
ערב טוב

יש לי שאלה פצעי אקנה בפנים איך מטפלים בזה . וסדקים בידיים ועור מגורה בידיים עם חתכים ומכת קור בידיים מה אמור לעזור אודה לכם על העזרה

טוטס

New member
כשהעור מגורה בידיים - אפשר לשים חמאת שיאה

טובה כל כמה שעות. חשוב לשים לב שהסבון ידיים/רחצה אינו מייבש עוד יותר ולחפש את זה העשיר ביותר בלחות. כשנמצאים בחוץ כדאי להמשיך ללחח את העור עם קרם ידיים איכותי כל שעתיים לערך. לגבי האקנה - דרושים יותר פרטים, האם הם צצו פתאום? האם כבר כמה שנים קיימים? בת כמה את? וכ'ו. בכל מקרה - ברוב המקרים האקנה היא תוצאה של גורם פנימי ולכן מה שיעביר אותה הוא רק טיפול פנימי נכון - ולשם כך יש לגשת לרופא עור. ניתן לשים שמן לבנדר או עץ הזית על הפצעים (עם ידיים נקיות ועל פנים נקיות - עד 3 פעמים ביום) שיזייעו לזירוז החלמתם של פצעים קיימים, אך לא ימנעו מפצעים חדשים להופיע שוב ושוב. רק בריאות

vered83

New member
תודה ../images/Emo140.gif

האקנה התחיל בצבא וקבלתי כדורים יחודים לזה שזה עזר מאוד ובשנתיים האוחרנות החמיר היתיי אצל רופא עור שאמר לחזור לכדורים סרבתי כי זה עשה לי לא טוב קיבלתי משחות מרחתי זה עזר תקופה ועכשיו יש לי אקנה עם אדום .ואני בת 24 קניתי היום שמן לבנדר אני אשים היום את שמן לבנדר אפשר לשים עם צמר גפן או עם היד .קניתי היום משחה מרוז העם היא עוזרת וגם משחה פלקסיטול

טוטס

New member
אפשר למרוח את הלבנדר עם הידיים

הפלקסיטול אמור להיות קרם טוב (ולצערי רק אותו אני מכירה
)

vered83

New member
../images/Emo51.gifטוטס

הידיים כבר יותר טוב והאקנה הפצעים יצאו המון איך שמרחתי את שמן הלבנדר זה צריך להיות כך

טוטס

New member
היי ורד - לא כל כך ברור לי מה זה אומר שיצאו

המון פצעים - האם מרחת נקודתית את שמן הלבנדר על הפצעים הקיימים או על כל הפנים? כשמורחים על פצע קיים לעיתים יש החמרה במצב כי השמן פשוט מוציא הכל החוצה ויום למחרת - כל עוד ממשיכים למרוח את השמן - הפצע כבר מתייבש.

vered83

New member
טוטס תודה הפצעים כבר נראים יותר טוב../images/Emo140.gif

למעלה