ערב טוב

נעה ד

New member
ערב טוב

שלום ליעל אהבתי את ספריך. האם יצרת את שירה בדמות עצמך? התאור החיצוני וסגנון הלבוש נראים (מהתמונות) דומים לך.

היי נעה

שירה היא אני אבל לא אני לגמרי. כן, היא דומה לי חיצונית וזה דווקא מכוון. היה לי חשוב ליצור בספרות העברית דמות שאיננה לוזרית או דמות משנית,דמות שזוכה באהבה ונחשבת לסקסית, שלא תהייה בדיוק דוגמנית. קצת שמנמנה, קצת לא בטוחה בעצמה, מאוד לא אוהבת את התחת שלה. אחת כזאת, נידמה לי שמגיעה לספרות מישהי כזאת בתור דמות ראשית.

נעה ד

New member
ויונתן...

הוא חמוד! גם הוא מבוסס על דמות קיימת? ואם אפשר משהו יותר אישי- נדמה לי שקראתי באחד הראיונות שאת מגדלת בגפך זוג תאומים. אם אכן- איך זה מסתדר עם כתיבה? זה נראה לי די מסובך- את בדיוק ב"שוונג" ואחד מהם בדיוק צריך אותך....??

היי נעה

לצערי, לא. אם הוא היה מבוסס על דמות אמיתית אולי הייתי נשואה היום... סתם, סתם. וכן, אני מגדלת לבדי תאומים וזה קרקס אמיתי. הכתיבה נעשית אך ורק כשהם בגן. כשהם בבית אני לא מסוגלת אפילו לכתוב רשימת מכולת.

ניקי3

New member
באמת הרגשתי מאד נוח

עם הדמות של שירה, ומאד אהבתי את הספר. מקווה שתקבלי את פרס ספיר. אפשר לשאול על מה את עובדת עכשיו? מתי הספר הבא? ניקי

היי ניקי

תודה, גם אני מקווה. אני לא עובדת כרגע על שום דבר, אבל מקווה להתחיל מתישהו בקיץ. אני צריכה קפנות לזה זמן ולקחת חופשות ממקומות העבודה וכו´. כאמור, זה יתחיל לקרות בקיץ. כך שקשה לי להגיד מתי הספר הבא, אבל אם מרווח של שלוש שנים בין ספר לספר הוא איזשהו מדד (כך היה עד עכשיו) אז זהו.

למעלה