ערב טוב

lala011

New member
ערב טוב

הי, אני מעוניינת ללמוד רייקי ותהיתי האם קיימת מניעה ללמוד את רייקי 1 ו 2 ברצף. אשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם. שמעתי בעבר דיעה כי יש לתת לחוויה של לימוד רייקי 1 "לחלחל" ורק אז להמשיך, מאידך אני נתקלת לא פעם במתכונות לימוד משולבות ורצופות המציעות את שני השלבים. כמו כן, איני יודעת אם זו בקשה לגיטימית, אבל במידה וכן, אודה מאוד אם ניתן יהיה לשלוח רייקי עבורי. אני בתקופה די מתוחה וסובלת מכאבים נוראיים בגבי - בעיקר בחלקו העליון. הדבר מונע ממני ריכוז ודי מתסכל. תודה רבה ושיהיה לכולם ערב נפלא!

smile2life

New member
חלימוד רייקי 2 אחרי רייקי 1

חייב לעבור זמן וטיפולים אישיים בין רייקי 1 לרייקי 2, בכדי שתלמדי להתמודד, לזהות, להרגיש ולנווט ברייקי, שהיא הרגשה חדשה לרוב האנשים. ללה אכניס אותך לרשימת ממועני הרייקי שלי הערב. ואאחל לך בריאות, אושר ונחת

נועיק

New member
אפשר הכל

את יכולה ללמוד באיזה קצב שאת רוצה ממילא ההתכיילות לרייקי תהיה מותאמת אליך אישית ותימשך כמה זמן שתימשך, ללא קשר למהירות או איטיות הלימוד שלך. הכי טוב - בדקי איך את רוצה ללמוד - הכל יחד מהר, או לאט ולהפנים.

שאלות חוזרות../images/Emo24.gifותשובות

מנסיון הוראה של שתי האפשרויות, דעתי שהרייקי " מוכל" לפי המקום של הנשמה שלנו לקבל , לכן, למדי לפי תחושת הבטן שלך. הכרתי כאלו שהכילו רייקי 1+2 ביחד ומהר, הכרתי כאלו שבאו ללמוד רייקי 2 אחרי שנה, והייתי צריכה ללמד אותם את כל הרייקי מהתחלה. לא מזמן היה לי תלמיד שלמד פעמיים רייקי 1, הגיע עם תעודות של מורים לתפארת... אך לא היה לא חיבור מינימלי למהות הרייקי.
קבלי באהבה רייקי בדרך... אריאלה

למעלה