ערב טוב...

ערב טוב...

שנים שלא היתי פה אבל הינה חזרתי. וכרגיל באתי לפה כדי לבכות. אני יודע שאתם חושבים שאני חרא כי כרע לי אני בא וכשטוב לי אני שוכח מכולם. רק שתדעו זה לא נכון אני כל יום נכנס לפה ומתעדכן בדברים חדשים אבל לא ממש מוצא זמן לכתוב. בכל אופן הינה אני פה... טוב אז ככה. בתקופה אחרונה החלפתי מקום עבודה וכבר חודשיים אני עובד בחברת "פלאפון" (שונא את "ניידות המספרים" המקוללת הזאת!)...אני עובד כנציג במוקד טלפוני אז אנא מכם אם מישהו עצבני ומתכוון להתקשר למוקד תחשבו פעמים...בקשה... טוב אז חזרה לצרות שלי. אני עם חבר טוב/ בן זוג שלי החלטתנו לפני כמה חודשים לעבור לגור ביחד וזה לא יצא לפועל. בתקופה אחרונה תפסתי אותו לשיחה רצינית ודיברתי איתו עם הנושא. ממה שהוא סיפר שהוא לא סגור על עצמו שהוא רוצה לעזוב את הבית ושטוב לו עם הורים ככה שהוא לא בטוח שהוא מוכן לעשות את הצעד הזה. נתתי לו תקופה של חודש להחליט על מעבר ולהחזיר לי תשובה והיום קובלתי תשובה שלילית. הוא נשאר בבית והוא לא מוכן לעבור...זאת אומרת כל מה שהיה בינינו נגמר וגם בקול שלו הרגשתי קרירות שלא היתה אופיינית לשיחות קודמות שלנו... אני עכשיו רשמית לבד (למרות שגם לפני זה לא ממש הרגשתי תפוס). בכל אופן היום קיבלתי החלטה שאני לא נשאר בבית הורי אפילו דקה ולוקח את הדברים שלי יחד עם החלק הכי סקסי בגופי (לא מגלה לכם מה זה) ועובר לתל אביב... אז זהו בינתיים. כרגע מחפש דירה לא יקרה בתל אביב ואם יש לכם אנשים שרוצים שותף נוח, מצחיק, חמוד שיכול לשמש גם כפסיכיאטר אישי וסטייליסט פרטי אז אני ישמח... ואני מקווה לעבור לעיר הגדולה בזמן הקרוב. עד אז מבטיח להיות יותר פעיל בפורום... אז שייה לכולנו חג שמח וסופ"ש קסום...

בהצלחה!

היי שרון אני די חדש כאן ולא קראתי הודעות קודמות שלך, אבל נעים להכיר. רציתי לאחל לך בהצלחה ב"פלאפון" ושתדע להחזיק מעמד מול לקוחות עם סף תסכול נמוך... :) בהצלחה גם במעבר לתל אביב, שינויי אווירה ומיקום תמיד מביאים איתם חוויות חדשות אבל גם תקופה של הסתגלות. הצטערתי לשמוע על מה שהיה עם בן הזוג, אני לא יודע עליו דבר, לכן יהיה מאוד קשה להתייחס ספציפית. אולי הלחצת אותו, אולי זה בכלל לא נוגע אליך - והוא פשוט לא בשל. אין לי מושג. מה שכן - לפעמים קורים בחיים שלנו דברים שמעציבים אותנו בתחילה, אבל רק כמה חודשים לאחר מכן אנחנו מבינים שהם אולי התרחשו לטובה. אתה צריך מישהו בראש שלך, שלא יירתע מדברים שמדליקים אותך, שיבין אותך ויידע להתגמש ולעשות מאמצים למענך. ויגיע מישהו חדש. שאולי אפילו ימצא חן בעיניך יותר. חנוכה שמח!! בבקשה תאכל הרבה סופגניות, זו מצווה

yosef 30

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif

שלום ידידי הצעיר, אני שמח לראות אותך שוב איתנו. חשבתי שאשמע קצת על השחרור שלך מצהל, איך אתה מתאקלם באזרחות, אבל הנה הבאת אותה בכמה מילים ונשמע שאתה עושה חייל
. ראשית אני רוצה לומר שזה שאתה חושב שאנחנו חושבים שאתה חרא..... ממש לא מעודד אותי
. ככה התרשמת מאיתנו
(איפה הפולניות שצריך אותם
להמ אני עושה את העבודה השחורה
). אנחנו תמיד שמחים שאתה כאן, ללכ אחד יש את הקצב שלו והצורך שלו לכתוב. הבית הזה פתוח לכולם כל הזמן . אני יכול להבין אותך ואני יודע מה זה לעבוד מול הלקוח הישראלי (אני אחד מהם
). תהיה חזק וסבלני. מחזיק לך אצבעות. בקשר לבחור שלך, אני לא כלכך הבנתי למה אחרי תקופה קצרה אתה מיהרת לעבור לגור ביחד
למה היה לך קשה להבין את הצורך שלו להמשיך לגור אצל ההורים
אולי אין לו מספיק כסף, אולי הוא לא מרגיש בטוח בקשר הזה, עדיין. אולטימטום, זה אף פעם לא עובד, אתה יודע אתה לא האחרון שיירצה להיות איתו עם כל הכבוד לך. לדעתי זו דרך לא מכבד להגיע להבנות. אם לא לא מתאים תיפרד אתה ממנו, למה להציב גבולות ועובדות - הרי ממילא זה לא עובד- אנחנו רואים את המצב המדיני
. כתבת ששמעת בקול שלו קרירות ושעכשיו אתה לבד. דיברתם על פרידה או שאתה פשוט נעלמת לו, מתנתק
מה בדיוק קרה שם
. אני מאחל לך בהצלחה במעבר שלך, למצוא דירה בתל אביב, זה פרוייקט בפני עצמו, ותחילה בוא נגדיר זול
. אני מתחבר מאוד למילים של חכם על חלשים, שכל דבר שקורה לנו, אפשר וניתן למצוא את החיובי, הכל תלוי בבחירה שלנו לראות את החיים ואיזה פרוש אנו נותנים להם. יאללה תעבור כבר לתל אביב ותעשה קצת רעש - שקט פה
. שבת שלום ידידי ותאכל סופגניות - לי אסור
. יוסף.

תודה על עידוד!

אני רק ריציתי לתקן אותך. אנחנו מכירים כבר 3 שנים והוא מזמן דיבר איתי על מעבר. חיכינו לשחרור שלי והתאקלמות באזרחות ואז רצינו לעבור. התחלנו להגדיר את הקשר כסוג של זוגיות רק לפני כמה זמן אבל לדבר על מעבר דיברנו ממזמן. בכל אופן ברגע שזה קרה ואין יותר סיבות לחכות עם מעבר הוא לקח צעד אחורה. מבחינתי זה בסדר כי אני ידוע זה רק עשה אותי יותר חזק ועכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה מעצמי ומהחיים.כיום אני יודע ששום דבר כבר לא יעצור אותי בדרך למטרות שלי!(חוץ מבעלי דירה שחושבים שאנחנו חיים בווגאס ומחירים הם בשמים!).. בכל אופן אני יודע שעכשיו אני לא מתפשר ואני ממשיך הלאה למטרות אחרות בחיי! יוסף, לא אמרתי שאתם חושבים שאני חרא בגלל שאני כל הזמן בא לפה לבכות כי אם זה באמת היה ככה...חבל...חבל להסתבך איתי!למה שבן אדם שאוהב את עצמו ודואג לבריאותו ירצה לריב איתי?אין סיבה...אז חבל... לגבי שחרור...ואייי אני כל כך מאושר להיות בחוץ!אני משוחרר כבר כמעט 4 חודשים ועדיין מקבל טלפונים מהחיילים שלי שבוכים לי שאני יחזור!חי חי חי...אנשים לא יכולים לוותר עלי בקלות, אני יודע... אני כל כך מאושר להיות אזרח כי עכשו אני יכול לחשוב על עתיד שלי ולעשות דברים שרציתי לעשות אותם מזמן. וזהו בינתיים...אני מבטיח להיות יותר פעיל כי עכשיו יש לי יותר זמן וגיליתי שיש לי אופציה להכנס לפה מפלאפון שלי ולכתוב פה אז אוה חה חה חה חה !!!אני הולך להכנס לפה גם מפלאפון...
... בכל אופן שיהיה סופ"ש קסום ומקסים וששבוע הבא יקרו רק דברים טובים לנו ולכל הסובבים אותנו! (אויש הפכתי להיות שאנטי...יוסף זה הכל מהשפעה שלך...צ'אקרות ,בלאגנים...)

למעלה