ערב טוב

sunrize1

New member
ערב טוב

אודה למי שיכול לספר קצת על מצב הכוכבים ומה צפוי בקשר לרעידות האדמה. וליאיר במיוחד- לפני כמה שנים,התייעצתי איתך בנושא מסויים וכל מה שכתבת לי אז, היה מדויק והתממש בהמשך. האם תוכל להביע את דעתך בעניין הרעידות אדמה? האם צפויה אחת חזקה בקרוב? (כולי מבועתת מאז יום שלישי,אני בחרדות איומות...) תודה מראש

מפת השמיים באדיבות אתרי אסטרולוגיה נכבדים

ובכן השמיים היום נראים הרבה יותר מבריקים מתמיד וזה בשל הירח היפה והמלא שנמצא באיזור מזל תאומים בשמיים ובדיוק מול מיקומה של השמש. מאדים שהחל את נסיגתו ב-15 לחודש ממשיך בנסיגה במזל סרטן. מרקורי נמצא בעקרב וונוס נמצאת במזל האהוב עליה, מאזניים. שבתאי נמצא בבתולה וצדק בקשת צמוד לפלוטו. נפטון בדלי ואורנוס בדגים. לא רחוק מנפטון נמצא גם כירון.

sunrize1

New member
ובעברית ?...

כלומר,בשפה פשוטה ,כי אין לי מושג מה פירוש מה שכתבת

sunrize1

New member
אני נקבה...וחוץ מזה

לא ענית על השאלה העיקרית ששאלתי - האם צפויה רעידת אדמה חזקה,כפי שאומרים בתקשורת,ואם כן, האם בקרוב?

היי סנרייז

ראשית, שמח שבעבר הנסיון שלך עם אסטרולוגיה היה חיובי. אולם כדאי לזכור: קשה מאוד לראות רעידות אדמה במפה אסטרולוגית. הן אינן קשורות לתאריכי לידה של מדינות, אלא של כדור הארץ בכלל. יש הטוענים שזויות פלוטו וסטורן הן שעושות את זה, אולם בכל יום מתרחשות גם עשרות רעידות קטנות וגדולות במקומות נוספים, כך שקשה להוכיח את הקשר בין זה לבין מצב הכוכבים.

למעלה