ערב טוב

ערב טוב

היום הטלפון הפתיע אותי , ביום שני נולד ל חברים נולד בן בחיפה והזמינו אותי לבוא לברית , כלומב סיבה להצפין לצק פוסט ביום ראשון ונאלצתי לסרב למרות שהייתי שמחה לראות את הבן הנוסף והבן הבכור שקורא לי דודה שאני מדברת איתו רק בטלפון בצחק ביננו אני קוראת להם ה"נכדים" שלי

kampf

New member
מזל טוב אני שמח בשבילך נסיכה../images/Emo140.gif

ותודה על הכל. הגב כבר עבר ואני מרגיש כבר טוב בהרבה. אני מקווה שגם את מרגישה טוב יותר. ואת גם צריכה לספר לנו מה נחלטת על הפרויקט שלך.

עדיין מתלבטת

זה דורש המון כוחותץ ואני עייפה וגם עומס לשבת מול המחשב לא בטוחה שזה טוב לראיה שלי אני עוד חושבת למרות שמבחינתם אני רצויה

הימים שלי מורכבים מעצב ושמחה גם יחד

יש שמחות אבל אני לא בדיוק משתתפת בהם בכדי להגיע לברית עלי להצפין ולצערי נאלצת לותר כי הנסיעה קשה לי וזה כואב והמתח הנפשי עולה מיום ליום , הייתי צריכה לארגן את האזכרה שלך השנה הראשונה ואני בקושי גוררת את עצמי מהמיטה למחשב , המצב ממש לא טוב התסכול שכולם סומכים עלי והם לא יודעים שאין על מי לסמוך ומאחר ולא שמנו מודעות לא יודעת אם יהיה מנין שאפשר יהיה להגיד קדיש אז המון מחשבות מציקות והימים קשים מאד עבורי השבוע מאמינה שהמצב ירגע רק בסוף החודש , כי החודש הזה עבורי זה סיוט מתמשך אבל יושבת בשקט ומעבירה כל יום בשביל אותו היום

למעלה