ערב טוב

ערב טוב

הערב אני בהתלבטות קשה מדברת אל עצמי ועצמי עונה לי וקשה לי לקבל החלטה ומחר צריכה למסור מה החלטתי חבל שהקירות של החדר הפסיקו לענות לי

../images/Emo24.gifנסכתי ,למה להתלבטת לבד ,הרמי ../images/Emo33.gif

תמיד זמינה יקרתי ....

אמרה נושנה וחביבה מייקל רייל

אמרה נושנה וחביבה אומרת: ''אם אינך רוכב על אופנים, אינך נופל ארצה'', הכוונה, כמובן, היא לכך, שאם את משקיעה מאמץ בעשיית דבר מה, את עלולה לעשות טעויות. ואם את נוטלת על עצמך סיכונים רבים, את עלולה למעוד לפעמים. אך זכור נא זאת: אם את נחושה בדעתך, את תשיגי את המטרה אשר בחרת. ואם לעתים את נופלת בדרך, את לומדת מכך יותר מכל. לכן עשי, נסי, וגלי מה שאת מסוגלת להיות. וקחי אותי עמך... ברוחך, בלכתך בדרך, ואז תדעי שאני תמיד לצדך, מאחל לך את הטוב ביותר''.
טלי

לא בטוחה שאני יכולה

כל כך הרבה דברים שאני צריכה להתמודד איתם לא הייתי רוצה לקחת משימה כזו ,ואז להגיד גדול עלי יש לי הערכה עצמית שאולי אוכל אבל הבריאות היא לא יציבה כרגע וזה משהו מחייב מאד , ואם אקח התחייבות אקרע את עצמי

kampf

New member
בוקר טוב נסיכונת

חבל שאת לא משתמשת בנו כקיר שלך. לא יודע אם נוכל לענות לך בצורה טובה יותר אבל בטוח נוכל לשמוע יותר טוב . דברי איתי שתפי אותי אין קיר טוב ממני.

זה החלטה דיי מחייבת

שתגרום לי להפרד מאנשים מסויים כי הם רוצים בלעדיות ואני נמנעת ממקומות שרוצים בלעדיות לא רוצה קשר מחייב בכתיבה שלי רוצה להיות ציפור דרור , לרחף ולהיות איפה שטוב לי אתה קיר קשוב? אתה שומע את קולי?

kampf

New member
רק תנסי (זה איום)../images/Emo38.gif

לא חייב להיות בבלעדיות אפשר לשאוב כוח מכמה אנשים ובמיוחד עם יש כאלו שרוצים ונותנים מעצמם כמו טלי. אני רוצה לומר לך שאני מרגיש בפורום קשר שמחבר אותנו כמו משפחה בדברים מסוימים ומשפחה לא בוחרים. ואני חושב שבמשפחה ניתן להעזר גם לדברים קשים ולא רק להזמין למסיבות הכל ענין של הרגשה. אני מקווה שהתשובה שלי מובנת את יכולה גם לבקש הסברים יותר מדויקים.

לכן אני מתלבטת

כי א זמני תורמת למקומות בו אני מצליחה לעזור ולקח לי המון זמן עד הפורום חזר לתפעול ואז טלי לקחה ניהול זה המקום שטפחתי ואני יודעת שבשלה הראשון האנשים צריכים את הפורום עד שהם עומדים טב על הרגליים , זורמים עם החיים המתגלגלים הלאה הילדים ממשיכים לגדול וצריך להמשיך להוביל את המשפחה לכן מנסה מפה לעודד ולפרגן לתת כתף למי שצריך בשלב הראשון ותשמע אני קוראת את ההשתפרות במילים אני גאה במה שנהיחה מהמקום הזה שכולם כמו משפחה לא הייתי רוצה להתרחק יותר מדי , אתם לי כמו משפחה

נסכתי היקרה

אין לך ממה לחשוש, אני פה לצידך בכל שתזדקקי ... תמיד עם עיין קוראת ואוזן קשבת .. דאגי לעצמך ,קחי פסק זמן מכל המטלות וטפלי בך יקרתי ,נסיכת הכוכב
טלי

למעלה