ערב טוב,

מצב
הנושא נעול.

גרגר33

New member
ערב טוב,

ערב טוב,
אודה לכם באם תשלחו לי במסר מספרי טלפון של משרדי נסיעות מומלצים. רוצה משפחה ,שלחה לי במסר המלצה על אחד , האם למישהי יש המלצה על משרד נסיעות באזור השרון? הייתי רוצה לדעת יותר פרטים מהרגע בו מודיעים שיש תאריך משוער לשאיבה מה עליי לעשות ? הדפסתי מתוך ההיסטוריה חלק מהדברים אולם יעזור אם תוכלנה לחדד אותם יותר. תודה

shely 22

New member
הי גרגר

ערב טוב,
אודה לכם באם תשלחו לי במסר מספרי טלפון של משרדי נסיעות מומלצים. רוצה משפחה ,שלחה לי במסר המלצה על אחד , האם למישהי יש המלצה על משרד נסיעות באזור השרון? הייתי רוצה לדעת יותר פרטים מהרגע בו מודיעים שיש תאריך משוער לשאיבה מה עליי לעשות ? הדפסתי מתוך ההיסטוריה חלק מהדברים אולם יעזור אם תוכלנה לחדד אותם יותר. תודה
הי גרגר
אינני מכירה משרד בשרון. אבל אני נסעתי דרך משרד בת"א. כדי לא להיות בלחץ שריינתי לי מבעוד מועד 3 תאריכי נסיעה וחזרה שונים.אני נסעתי לפדיוס וביקשתי עוד לפני השאיבה ממהרנגיס תאריכים אופציונליים. שולחת לך במסר טל. של משרד.

לא ברור לי לאן את נוסעת

ערב טוב,
לא ברור לי לאן את נוסעת
אבל יכולה לשלוח לך טלפון של הסוכנת שדרכה נסענו לרומניה. היא אמנם לא מאיזור השרון אבל את הכל עשינו דרך הטלפון והכרטיסים הגיעו עם שליח אלינו הביתה (לאיזור השרון) אם את רוצה פרטים שלחי לי מסר ואשמח לעזור לך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה