ערב טוב.......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
ערב טוב.......

ואיפה מסתובבת חונה????? אתנה???????? כולם?????????????????????

redredole

New member
ערב טוב

הנה הגעתי

נסחפתי לפו הדב של א.א. מילן...

לקחתי ליד ולא יכולתי לעזוב, שנים שלא לקחתי אותי לידיים ונישבתי שוב בקסם הישן: "זה מצחיק, זה מגחך, שדבש הדב אוהב כל כך, זזום, זזום, זזיק, מדוע זה מצחיק?" או: "לו הדבורים היו דבים (הה איזה מחשבות ליצים?) היו דבורים בונות ביתן ממש מתחת לעצים. ולו מתחת לעצים היו דבורים בונות, לא הצטרכנו לטפס אל הקומות העליונות." והקסם ממשיך...כשבא לי לברוח מהחדשות, אין כמו ספר ילדים להשכיח ולהעלות חיוך.

magy

New member
אילבן מאורט....מאיים להגיע לכאן

לפורום, שהוא קורא לו,פורום של הומואים ולסביות....ולספר לכם שעשיתי סטריפטיז במפגש.... ועוד כמה אמרות כנף היו לו...... וכל זה בגלל שביקשתי ממנו להפסיק את הדישה בנושא הפער העדתי שכבר אינו קיים. הוא נעלם ליום מאקטואליה. ביקשתי ממנו במייל שיחזור לפורום אקטואליה....ושלא ייעלב.... מאחר ורב האנשים בפורום ביקשו ממנו להפסיק....לדוש בנושא. ואז הוא ניבל את פיו........ אני עומדת למחוק כל הודעה שלו.....לידיעתכם......

את לא מתכוונת לאילבן דארלינג

לא יכול להיות שדארלינג יתנהג ככה אבל את יודעת לפעמים אנחנו מגלים הפתעות נוראיות שהיינו מעדיפים לדלג על השלב הזה של בית הספר אז להכין מה? שכפ"צים? קסדות? רוגטקות? תגידי מהר

magy

New member
כנסי לאורט לשלושת הדפים , או יותר

ותראי. לא היו לי הפתעות..... אבל קיוויתי שלא יראה את פרצופו האמיתי. דברי עם בן.......יש לו כבר ניסיון......עם האיש.....במסרים.....

הצצתי והתאכזבתי מממה שנאמר

אבל בעקרון מגי את יכולה למחוק אני בוודאי לא אצעק חמס ואפשר גם לא להגיב אבל מחיקה היא יותר טובה אז השתמשי באופציה אם יהיה צורך

מג,אפשר היה לצפות שכל ה´נמוכים´הללו

יתאספו לפורום חברתי משלהם (ועל שמות שיהיו קאריאטיבים יתר מה"המופרע´רע" למשל-בדיון נפרד..) והנה ניהיה שהם הטלטלו (התלתלו) בביבים והתפזרו כרעל גרגרים מסריח בין כל הפורומים.. ומה שלא ידעתי כשרק הגעתי לכאן לפני כחדש והתחיל להתחוור לי לאחר מס´ ימים שהם רבים משחשבתי ולא פוסחים על כל חלקה פוריה הגסות והרוע זה נורא אבל השילוב הקטלני זה עם טפשות ומה שגרוע הוא שכשיצור כזה מביט במראתו האישית בבואתו, הנשקפת אליו בלבד, היא של ´סאמ-וואן´ כשהוא אפילו לא "עבד כי ימלוך"!!

magy

New member
זוהי הודעתי

שאותה כתבתי בפורום ההוא. ואם זו סיבה להשתלח בי...........אין לי מילים.....

magy

New member
האתר הכי מתאים אחרי הערב

שהיה לי......הוא זה........ אתר של קללות........בכל השפות .............. כי זה מה שראיתי הערב......(לא אצלנו)

שילה1

New member
מגי..תני לו לנבוח....

בבחינת הכלבים נובחים,והשיירה עוברת.. ומאחר והארוע היה בביתי..כדאי לו מאוד לחשוב פעמיים לפני השתלחות נוספת...

למעלה