ערב טוב סוף סוף אני יושבת, אין לי כוח , היום אני יפרוש מוקדם .... לילה טוב לכולם
I IAM20072007 New member 4/7/07 #1 ערב טוב סוף סוף אני יושבת, אין לי כוח , היום אני יפרוש מוקדם .... לילה טוב לכולם
Purple Mushroom Member 4/7/07 #2 אפרוש* . למה אין כוח ? ערב טוב ../images/Emo29.gif. ממה כל כך התעייפת ? האמת היא שגם אני כמעט תמיד עייף . עכשיו חזרנו הביתה . מקווה שיהיה טוב . .
אפרוש* . למה אין כוח ? ערב טוב ../images/Emo29.gif. ממה כל כך התעייפת ? האמת היא שגם אני כמעט תמיד עייף . עכשיו חזרנו הביתה . מקווה שיהיה טוב . .
א איתי148 New member 5/7/07 #3 הייי!! מה נשמע? זה אתה מהאיייסקיו ../images/Emo8.gif מה קורה ? לא חשבתי שאתה פה...
Purple Mushroom Member 5/7/07 #4 היי איתי . שלום ../images/Emo9.gif . כן , אני מתכתב קבוע כאן בפורום כבר יותר משנה . איתי ? אתה לא בן שלושים , אתה יותר צעיר , בעשור של העשרים .לא ? (לצופים בפורום שקוראים את תת השרשור , יצרתי קשר עם איתי מפורום אחר בתפוז אנשים) . ובאמת יש לי icq עם אותו כינוי , כבר בערך עשר שנים . ... ?
היי איתי . שלום ../images/Emo9.gif . כן , אני מתכתב קבוע כאן בפורום כבר יותר משנה . איתי ? אתה לא בן שלושים , אתה יותר צעיר , בעשור של העשרים .לא ? (לצופים בפורום שקוראים את תת השרשור , יצרתי קשר עם איתי מפורום אחר בתפוז אנשים) . ובאמת יש לי icq עם אותו כינוי , כבר בערך עשר שנים . ... ?