שמחה שהצלחתי להצחיק... אולי אנחנו נוכל לעזור עם השאלה?
ט טעמי מאמי New member 28/11/05 #21 ../images/Emo6.gif שמחה שהצלחתי להצחיק... אולי אנחנו נוכל לעזור עם השאלה?
ל להט יצרים New member 28/11/05 #25 אבל היא נעלמה בטח כבר פתרה את הבעיה או פיטרה אותנו עוד לפני שגייסה
מ מודה ועוזבת New member 28/11/05 #26 אני פה חומד לא נעלמתי. אכלתי שוקולד שתיתי קולה דיברתי בטלפון עישנתי סיגריה סגרתי ופתחתי את החומר,אולי השאלה נעלמה... כלום. זוקרת את זה קיבינימאט-עד מחר.
אני פה חומד לא נעלמתי. אכלתי שוקולד שתיתי קולה דיברתי בטלפון עישנתי סיגריה סגרתי ופתחתי את החומר,אולי השאלה נעלמה... כלום. זוקרת את זה קיבינימאט-עד מחר.
מ מודה ועוזבת New member 28/11/05 #24 קבלו... נתחו את הנורמה החברתת הנהוגה לגבי שינוי שם או אי שינוי שם, על פי חמש השאלות שמציע שפירא. (אתם לאאאאאאאא רוצים לדעת מה הוא שואל)
קבלו... נתחו את הנורמה החברתת הנהוגה לגבי שינוי שם או אי שינוי שם, על פי חמש השאלות שמציע שפירא. (אתם לאאאאאאאא רוצים לדעת מה הוא שואל)
ל להט יצרים New member 28/11/05 #27 ואיך זה בדיוק יעזור? אני חושב שהתחלת באמצע בכל אופן אני פורש אשנה את השם עם זה יעזור
ט טעמי מאמי New member 28/11/05 #30 שפירא הזה, רק בעיות הוא עושה. ת'אמת היה לי מרצה אחד שפירא, איזה איש מדהים, הערצתי את השיעורים שלו! 'צטערת מותק, אין לי תשובה. אבל נסי לסגור ולפתוח ת'חומר שוב, אולי הפעם זה יעלם
שפירא הזה, רק בעיות הוא עושה. ת'אמת היה לי מרצה אחד שפירא, איזה איש מדהים, הערצתי את השיעורים שלו! 'צטערת מותק, אין לי תשובה. אבל נסי לסגור ולפתוח ת'חומר שוב, אולי הפעם זה יעלם