לא רק לק
ל לוקחת לריאות New member 27/11/05 #19 ערב טוב לכולם../images/Emo70.gif וואלה ...קפה זה רעיון מצויין.... ואתם יודעים מה? שכחתי לאכול היום....אל תצחקו... בטח שיכאב לי הראש...איך לא?!
ערב טוב לכולם../images/Emo70.gif וואלה ...קפה זה רעיון מצויין.... ואתם יודעים מה? שכחתי לאכול היום....אל תצחקו... בטח שיכאב לי הראש...איך לא?!
ל לוקחת לריאות New member 27/11/05 #26 תודה חמוד.... אני כבר כמו מסתובבת כבר כמו מימיה... שומעים את הליטר וחצי ששתיתי....בלו בלו בלו...חחחח
ל לוקחת לריאות New member 27/11/05 #33 צודק בהחלט....../images/Emo88.gif בכלל יש הטוענים שבעצם אני שומעת מצויין ... רק שיש לי שמיעה סלקטיבית.... לא נעים להגיד ..... חושבת שהם צודקים....במידה מסויימת... אבל ככה לפחות אי אפשר להאשים אותי ...
צודק בהחלט....../images/Emo88.gif בכלל יש הטוענים שבעצם אני שומעת מצויין ... רק שיש לי שמיעה סלקטיבית.... לא נעים להגיד ..... חושבת שהם צודקים....במידה מסויימת... אבל ככה לפחות אי אפשר להאשים אותי ...
ש שמים1 New member 27/11/05 #23 ערב טוב ../images/Emo185.gif../images/Emo184.gif גם אני שפוכה ... וגם PO