ערב טוב כולכם פה? אחרי מקלחת ארוחת ערב צחצוח שניים מירוק ציפורניים אז למה שקטים?
ל להט יצרים New member 21/11/05 #1 ערב טוב../images/Emo96.gif כולכם פה? אחרי מקלחת ארוחת ערב צחצוח שניים מירוק ציפורניים אז למה שקטים?
ש שמים1 New member 21/11/05 #2 ערב נפלא ../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif אני פה למה שקטה? עשיתי מספיק רעש היום לא? התעייפתי
ערב נפלא ../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif אני פה למה שקטה? עשיתי מספיק רעש היום לא? התעייפתי
ל להט יצרים New member 21/11/05 #3 ערב ערב איפה עשית רעש? בין הסירים עם השירים? זה לא נחשב דברי כאן ועכשיו
ש שמים1 New member 21/11/05 #4 חחחח הרעשתי כאן בפורום עם כל התמונות.. לא מספיק רעש...? ובשאר המקומות שהרעשתי אני לא מגלה.
א אורלייט New member 21/11/05 #6 כשהזמנת אותי לכאן שמים../images/Emo6.gif לא סיפרת לי שזה פורום של שילהוב יצרים ותשוקה לוהטת
ט טאKילה New member 21/11/05 #8 ערב טוב לכולם../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif הגעתי הביתה הפעם חזרתי חולה כל הקופסא בראש מסובבתלי אולי זה הגשם שהרטיב אותי הבוקר עד לשד עצמותי. ערב נעים להטוט תגיד אתה מה איתך? סאמק הדבקת אותי
ערב טוב לכולם../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif הגעתי הביתה הפעם חזרתי חולה כל הקופסא בראש מסובבתלי אולי זה הגשם שהרטיב אותי הבוקר עד לשד עצמותי. ערב נעים להטוט תגיד אתה מה איתך? סאמק הדבקת אותי
ט טאKילה New member 21/11/05 #14 שמים ערב טוב ../images/Emo9.gif אני מרגישה על הפנים.. מעצבן העיקר כבר בבית בחוץ קר וגשום.
ל להט יצרים New member 21/11/05 #12 ../images/Emo10.gifאני לא אשם נשבע לך זה הגשם אני רק חיבקתי ונישקתי שתי משו חם ותרגישי טוב הולך להביא את הילדה ואחזור
../images/Emo10.gifאני לא אשם נשבע לך זה הגשם אני רק חיבקתי ונישקתי שתי משו חם ותרגישי טוב הולך להביא את הילדה ואחזור
ט טאKילה New member 21/11/05 #15 רק אתה אשם../images/Emo88.gif שכחת לחבק אותי בבוקר, ולהזכיר לי שצריך לפעמים מטריה נו רוץ להביא תבונבונית אני PO
רק אתה אשם../images/Emo88.gif שכחת לחבק אותי בבוקר, ולהזכיר לי שצריך לפעמים מטריה נו רוץ להביא תבונבונית אני PO
ט טאKילה New member 21/11/05 #17 אהלן גיבור שלנו בצפון הרחוק../images/Emo24.gif ערב קסום לך כפרע , ובלי קטיושות למה אני יישר מאבדת כיוון סומכת עליך שאתה מעביר להם שם אחלה מצב רוח
אהלן גיבור שלנו בצפון הרחוק../images/Emo24.gif ערב קסום לך כפרע , ובלי קטיושות למה אני יישר מאבדת כיוון סומכת עליך שאתה מעביר להם שם אחלה מצב רוח
ל להט יצרים New member 21/11/05 #19 חזרתי חשבתי הפטריה במרק תזכיר לך מטריה כי פטריות צצות אחרי הגשם לא חשו תשתי עוד מרק
ט טאKילה New member 21/11/05 #23 לא היתה פטריה במרק../images/Emo12.gif קררררררררררררררר לייייייייייייייייייייי יש לי צמרמורת גם כמה שמיכות לא עוזרות לי לא רוצה מרק, שתיתי תה ודיי
לא היתה פטריה במרק../images/Emo12.gif קררררררררררררררר לייייייייייייייייייייי יש לי צמרמורת גם כמה שמיכות לא עוזרות לי לא רוצה מרק, שתיתי תה ודיי
ל להט יצרים New member 21/11/05 #28 יש לך שמיכות עצלניות למה לא עוזרות דברי איתן יפה ובכל מקרה אולי יעזור