ערב טוב

ערב טוב ../images/Emo96.gif

מה איתכם? עליי עבר יום מתיש,בעיקר נפשית. לאחרונה הבנתי שלא משנה כמה חיבוקים ומילים טובות אקבל,כל עוד זה לא אמיתי,מאדם שאני אוהבת,זה כאילו לא קרה. נשמע הגיוני? טוב,כל היום היה בלתי הגיוני.איך אפשר להנות מהדרך ,כשהיא כל כך ארוכה?

יפה שלי, אני די מזדהה עם מה שכתבת ../images/Emo70.gif

גם עבר עליי יום ארוך ומתיש
אחרי העבודה הלכתי לחפש בגדים לחתונה שיש לי ביום שלישי (לא משנה שקניתי בסופ"ש
) ולא מצאתי כלום
שוברת את הראש מה ללבוש

אני אוהבת קניות...

אבל לאחרונה אני בקיצוצים!למה שלא תלבשי משהו שיש לך? אני יודעת, תמיד כייף עם משהו חדש . אבל בשורה התחתונה-אם את נראת טוב,לא משנה מה תלבשי! המלצה-תלבשי אדום,אם מתאים לך...ככה יש סיכוי שכל הרווקים יקלטו אותך מרחוק!

מתאים לי אדום ../images/Emo9.gif

כי אני
אבל אין לי משהו כרגע בצבע הזה וגם לא ראיתי כל כך בחנויות....

תודה מתוקה ../images/Emo70.gif

אבל עדיין קשה לי להחליט מה ללבוש איזו דילמות קיומיות

אה!

ותשתי מכוס היין ישר אחרי החופה...ואם את קרובה לכלה,תבקשי שתברך אותך מתחת לחופה! אני תמיד גם לוקחת שבר מהכוס,לא מזיק.מתה על חתונות! שיהיה במזל.

לא קרובה בכלל לכלה

אני מהצד של החתן
ואני אספר לך משהו לפני 6 שנים אחי התחתן וגם אז שתיתי מהכוס.... נו ומה יצא לי מזה ???

גם אני

שתיתי מכמה כוסות...נראה לי שזה יותר עניין של הרגשה,ואמונה שזה יעזור. כל חתונה אני חוזרת עם שבר כוס בתיק... לא אומרת שזה בטוח עוזר,אבל באותו הרגע-נותן טיפטיפונת תקווה.

ויש גם את העניין

עם זר כלה אישית, עדיין לא קיבלתי אבל שוב לא מאמינה בדברים האלה

גם אמא שלי מביאה לי את היין הזה

כאילו שפתאום תופיע הכלה...לא ממש מאמין בזה אבל סבבה. הכלה תגיע אם אני אשתה מהיין הזה או לא.

ערב טוב

גם היום שלי לא היה קל, פיזית ובעיקר נפשית(בעיקר שעות הבוקר המוקדמות)...המסאג' בערב בא לי בזמן טוב, המסאג'יסטית אמרה שאני תפוס נורא! מחר בבוקר אני הולך להרשם לסמסטר קיץ ובצהריים אהיה במסעדה(פאפאגיו), זכיתי בהתערבות אז את הארוחה לא אני משלם. כ"כ מקווה לישון הלילה, אני בקושי מחזיק מעמד

לעשות מסאג' וללכת למסעדה זה לא חי טוב

כדי לחיות טוב טוב צריך להרגיש טוב מבפנים, שלם מבפנים מה שכרגע אני ממש לא, חצי ממני נעלם.

ערב טוב../images/Emo4.gif .............

עבר עוד יום לא משהו ולגברת היפה באדום הגיע הזמן שתתני לדברים לקרות בזמן ובמקום שבו הם יבחרו לקרות פשוט תהני מהחיים כמו שהם ואז גם אם לא תרצי האושר יצוץ לך מעבר לפינה.

היי

חישבתי חישוב פשוט...כמה זמן יקח לי לסיים את התואר,עם כמות הקורסים שאני לוקחת{כי אני בוחרת כמה לקחת}.כמובן לא כללתי חתונה...ולידות באמצע
. והתוצאה?דיכאון...יותר דיכאו מזה אין!אז איך אהנה מהדרך? תודה על העידוד...אבל מצב הרוח ישתנה עוד 4-5 שנים,עם התואר ביד.

את שוכחת שיחד עם התואר.............

את גם תמצאי חיבוק אמיתי בשר ודם (בגלל הסביבה) ואין לך מושג כמה אני מקנא בך אני לא הייתי מתייחס לזה ככה אז תשמחי על מה שיש לך חייכי אל העולם ומישהו כבר יחייך אלייך בחזרה

למעלה