ערב טוב

HairyTowel

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

אני מתגייס ביום שני הזה, 1.8 :] קיבלתי מכתב מצה"ל לפני כחודש שאני מיועד לחיל ההנדסה. אבל אני ממש לא רוצה לשם, אלא לגולני. רציתי לדעת מתי הגיוסים הבאים של גולני, כדי שאדע אם אכלא
. וגם, אני מתכנן להגיש מועמדות לסיירות, זה משפיע על זה? וגם, ביקשתי דח"ש, ולפני כמה ימים התקשרו אליי מלשכת הגיוס, ואמרו לי להתכונן בידיעה שאני מתגייס ב1.8, אבל באותו בוקר הם יתקשרו אליי, ויגידו לי אם לבוא. הבעיה היא שבצו כתוב שאני צריך להיות ב7:30 בתחנה מרכזית X שהיא שעה נסיעה מהבית. והם לא יתקשרו ב6 וחצי בבוקר
לבוא? לא לבוא?

liorp1000

New member
ערב נפלא

הגיוס לחטיבת גולני במחזור הגיוס הנוכחי כבר היה. הגיוס הבא הוא במחזור הגיוס הבא, בנובמבר 2005. המעמד של שהות במעצר (בבקו"ם), במיוחד בימים הראשונים בצה"ל, הוא לא סימפטי במיוחד ולכן מומלץ להימנע ממנו. תוכל לנסות לשכנע את קצין המיון שישנה את שיבוצך ו/או ייתן לך דח"ש למחזור הגיוס הבא. יש כאלה שהצליחו. אני מציע שתתקשר מיוזמתך יום לפני הגיוס ותשאל. אם שוב מבקשים ממך רק בבוקר יום הגיוס, אפשר להתקשר ב-8:00, מועד פתיחת הקווים (לערך) ורק אז לצאת למקום ההתייצבות (או להתקשר בעת הנסיעה למקום). קשה לי להאמין שההסעה הראשונה תצא ב-7:30, קרוב לוודאי שב-8:00-8:30-9:00. לרוב יש הסעות שיוצאות גם יותר מאוחר, ב-9:00 ואף ב-10:00. גיוס נעים ו-

Elicoz20

New member
תעמוד על שלך, בכל דרך אפשרית

לא רוצה להמליץ ללכת לכלא, אבל אם אתה נחוש להגיע לשם, תעשה הכל. אם לא, תהנה מבהל"צ 14. בהצלחה

למעלה