ערב טוב

מיכל ט

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

אני שמחה לבשר שאחרי שבוע שבו הייתי חולה ולא יכולתי לזוז חזרתי לחיים!! במהלך השבוע הייתה לי הזדמנות להרבה מאוד שעות ספה וטלויזיה (מאוד מומלץ) ואז שאלתי את עצמי אייך זה שלראות את באפי קוטלת ערפדים אין לי שום בעיה ואפילו במשך הרבה מאוד זמן ולשבת בישיבות זמ מאוד קשה. אולי בגלל שזה דורש השתתפות אקטיבית ולא פסיבית כמו צפייה בטלויזיה? מה דעתכם? מיכל

שלום לך יקירתי ../images/Emo13.gif

מכיון שהטלויזיה משלבת חזותי ושמיעתי ואינה ממש מאמצת את המוח (לא נדרש ריכוז) אפשר לשבת מולה שעות...היפר או לא
שמחה שאת בריאה

דליה.ד

New member
ואני סוגרת היום 4 ימים במיטה

כן, גם אני חולה ולא יוצאת מזה. והיום הבן שלי נכנס לתנועה ויש מפקד אש וכו´ ואני עוד צריכה לכתוב נאום חגיגי. הבעיה שמתו לי כל כך הרבה תאים אפורים במחלה הזאת שקשה לי לחשוב...

מיכל ט

New member
../images/Emo140.gif תרגישי טוב

הנאום הוא לכבוד הטקס? הייתי פעם בטקס כזה בקיבוץ גדות. הילדים כל כך התרגשו זה ממש נחמד. האמת, בתור שמו"צניקית גאה אני בעד הטקסים. בקשר לתאים האפורים זה בסדר הרי התאים הציבעוניים הם אלה שבאמת עוזרים לנו בחיים
החלמה מהירה מיכל

vered4

New member
אז למה לא אמרת את זה, כשביקשת

רעיונות
? היה נראה שהמוח שלך מתפקד בפול גז

דליה.ד

New member
../images/Emo51.gifהופ! אני כבר על הרגליים../images/Emo122.gif

קצת מסוחררת, קצת עייפה ומרוקנת אבל חזרתי לעצמי פחות או יותר. תודה לכולכם! הנאום עבר יפה, המקרופון לא עבד, צעקתי את המסר, אבל...עמדתי ליד בן 18 כזה חתיך שהיו לי ניצוצות בעיניים...איזה ילד מדהים! אז מעז יצא מתוק...
הבת שלי מתה מקנאה!
סתאאאאאאאם, אני אשה חסודה וכשרה (כן, בטח!
)......

דליה.ד

New member
והופ אני שוב במיטה...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה מה שקורה למי שמחליט שהוא בריא לפני שבאמת הבריא...

למעלה