ערב טוב

נשמת

New member
ערב טוב ../images/Emo48.gif

יש לי שאלה, איפה נמצא Your House בגירסה האקוסטית (עם לחן)? כשהייתי בחנות לא מצאתי מאחורי הדיסק של האקוסטית (Jagged Little Pill) את השיר, גם בו הוא מחובר לטראק האחרון?

AlanisJunkie

New member
לא, הוא מופרד - אבל לא כתוב

כנראה כדי לשמור עליו כסוג של שיר סתרים שמגלים כך פתאום...:)

נשמת

New member
לא יתכן

הרי רשום מאחורי הדיסק 12 שירים וכשנתנו לי שם לשמוע, בוודאות היו 12 שירים!

o0Invisible0o

New member
נצל"ש.

חה. יש לי פה טלוויזיה על דוסון קריק..ופתאום אני שומעת לי אלאניס ברקע!! TIWG אמממ..מניחה שידעתם את זה כבר, אבל סתם רציתי להתלהב.^^

Jagged chaos

New member
היו עוד כמה...

hands clean hand in my pocket החליף את i dont wanna wait בפרק האחרון...

ofirshai

New member
קשור ולא קשור../images/Emo66.gif

היה היום בערב בגלגל"צ את hands clean. פעם ראשונה ששמעתי אותו שם מאז שהתחלתי לשמוע אותה (בד"כ שמים את crazy או thank you או את הסינגלים של JLP (אין לי כוח לכתוב אותם))

O r a c l e

New member
hands clean../images/Emo210.gif

הוא גם שיר גלגל"צ רציני... אם אני לא טועה הוא הכי מושמע של 2002... או משהו בסגנון הזה.. לא יודע...

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

השיר הכי מושמע ב-2002 בגלגל"צ, חמישה שבועות במקום הראשון, חמישה חודשים ב-TOP10 (השיר יצא בינואר, וביוני הוא היה מקום 13) מקום 6 במצעד השנתי של גלגל"צ ב-2002 הוא יהפוך לקלאסיקה יותר מאוחר, כמו כל קלאסיקה, זה יהיה ברור יותר עוד כמה שנים...

Jagged chaos

New member
ואגב, thank u

לא הפך לקלאסיקה....לא עבר ת'זמן
השירים שלה שהפכו לקלאסיקות וייזכרו באמת- you oughta know hand in my pocket, רק בארה"ב, אני מניח שזה בגלל ש-you oughta know ו-hand in my pocket שוחררו רק בארה"ב, בשאר העולם הם היו עדיין מחתרתיים. הסינגל הראשון של אלאניס שצעד באירופה היה you learn. ironic head over feet that i would be good, כל שישי-רגוע או יום הזיכרון בגלגל"צ
uninvited, כמעט באופן קבוע כל יום שבת בלילה בגלגל"צ hands clean crazy

O r a c l e

New member
תכלס../images/Emo210.gif

Ironic Thank U ו-Hands Clean קלאסיקות... אולי גם קרייזי אבל הוא לא נחשב אצלי כי הוא לא לגמרי של אלאניס... אוף אני רוצה קלאסיקות חדשות שיהיה אפשר להתלהב מהן..

נשמת

New member
אז יאללה, אני קונה ת'דיסק../images/Emo70.gif

אני פשוט נקשרתי אליה לאחרונה במיוחד

למעלה