ערב טוב

optimi10

New member
ערב טוב ../images/Emo48.gif

בדרך מהעבודה הביתה עצרתי ברמזור אדום משמאלי עצר מיניבוס מבעבר השמשה ראיתי בתוך המיניבוס קבוצה של נערים ונערות כאלה שאמא טבע פספסה (רק לאלוהים הפתרונות ) בלידתם קבלו חרומוזון אחד יותר מאתנו "הרגילים " או "הפגומים " .. מי שופט מי יודע ? מבטם היה עצוב משהו עיניים זגוגיות ומבט בואה אל החלל . בתוכי משהו נצבט חשתי רצון עז לחבק אותם , לפתע אחד הנערים הקרוב אלי ביותר שאבחין בי חייך אלי חייכתי אליו בחיוך גדול ונופפתי ידי אליו לפתע קם מכיסאו נופף ידיו בהתלהבות כמי שמברך אותי לשלום ,ולפתע הצטרפה כל החבורה נעמדו נופפו לי בידיהם, מחייכים וחושפים טוריי שניים לבנות חשתי באהבתם הגדולה לבני האדם ,כול כך רציתי לחבק אותם ,, בתוכי חשתי חמימות לב .. הרמזור התחליף צבעו לירוק והמשכתי בנסיעתי חייכתי ומלמלתי לעצמי ,, " היום ראיתי חיוכם של מלאכים " שעות מספר אחר כך מול המחשב באוזניות מתנגן השיר " את כל כך יפה " של ג'ו קוקר בתחושת הרגשות הללו נולדו המילים האלה .... בדמיוני אני רואה אותך מביטה בי בחיוך של מלאכים מרחפת בין העננים כקצף גלים במים סוערים ,,, בדמיוני עטופים בערפלי חשכה מפליגים בין שמיים לארץ בצליל אוושת רוח רוקדים במחול אהבה ..

itaf10

New member
איזה יופי של שיר../images/Emo140.gif

התרגשתי לקרוא את סיפור הילדים. אתה אדם רגיש ונחמד פעם בחודש אני נרתמת למסיבת ימי הולדת של הילדים הללו שנולדו באותו חודש. כמה אהבה שהם מחזירים, כמה טוב לי לתת להם את כל כולי באהבה אליהם. "רק מי שנותן יודע, כמה שהוא מקבל חזרה"

jud1001

New member
אופטימי בחיי ../images/Emo41.gif

ריגשת אותי כל כך.. מגיע לך פרח

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

כמה חשוב להעניק לילדים האלה מה שרק אפשר רק טוב!!!

optimi10

New member
תודה ..../images/Emo141.gif לכן עלמות חן

כן הנשמות האלה הם שליחים של "אמא טבע " ללמדיינו מהיא אהבת אמת ללא סייגים וללא מסכות ....

צילוש43

New member
אופטימי../images/Emo140.gif

כך בנסיעה, פגשת מלאכים מלאי חום ואהבה כתום נעורים. נפשך נסקה לבבך המה במילים מרהיבות מילאו את לבבך שפועם בקצב התשורה...
מרגש...

ניקו 45

New member
אתה רואה מה קורה ../images/Emo140.gifכשמגרדים ...

אותך קצת ? אתה פתאום הופך לרגיש ו....
בילדים הללו אין ולא תמצא בהם רוע וזדוניות . תן להם חיוך ותקבל אהבה שכמותה לא חוויתה . באם תעשה ולו מעשה טוב אחד ביום - דרכך מובטחת לגן עדן . וג'ו קשישה .... אין אין עליו

optimi10

New member
ניקו ../images/Emo45.gif מהקשישה הזה ../images/Emo13.gif)

נולדו לי המון מילות שירה ואהבה .....

למעלה