תווווווווודה!
א אביחי 33 New member 8/1/06 #23 איזה מאנגייייף../images/Emo13.gif הלוואי עליי מילגה כמה את מקבלת? אצלנו אין דברים כאלה או שאני לא מצטיין?
איזה מאנגייייף../images/Emo13.gif הלוואי עליי מילגה כמה את מקבלת? אצלנו אין דברים כאלה או שאני לא מצטיין?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/1/06 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif לי נראה השני.. חח סתם סתם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/1/06 #27 חחחחחחחח../images/Emo110.gif איזה מוזר.. אולי אצלכם זה בכמה שנים
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/1/06 #22 ערב טוב../images/Emo13.gif שבוע טוף לכולם אביחי תהנה בשיר נולד לא הרגשתי כל כך טוב בשבת , ואני פוחדת ממשו אבל למה לבאס ? אמאאאא מחרתיים יש לי משו באנגלית ולא התחלתי להכין מחר אני בהתנדבות לכן אני לא יהיה כאן עד 18:00... עכשיו אני פה ממש לשניה אני רק התעדכן בפורום אוהבת אותכם הדס
ערב טוב../images/Emo13.gif שבוע טוף לכולם אביחי תהנה בשיר נולד לא הרגשתי כל כך טוב בשבת , ואני פוחדת ממשו אבל למה לבאס ? אמאאאא מחרתיים יש לי משו באנגלית ולא התחלתי להכין מחר אני בהתנדבות לכן אני לא יהיה כאן עד 18:00... עכשיו אני פה ממש לשניה אני רק התעדכן בפורום אוהבת אותכם הדס
L limor132 New member 8/1/06 #29 שבוע טוף..!!../images/Emo13.gif חזרתי מהשבת שכבה(שהדס הבריזה ממנה..חעחע..) היה נחמד דווקא... יואוו איזה קטעים היו אצלנו בחדר... שיהיה לכולם שבוע טוב.. אני עפתי לישון אני עייפה...ביו'שש... אעעע והדס אם את רואה את זה אז מחר מתחילים ב-9 ככה אמרו לנו אני חושבת שזה גם לכיתה שלכם..
שבוע טוף..!!../images/Emo13.gif חזרתי מהשבת שכבה(שהדס הבריזה ממנה..חעחע..) היה נחמד דווקא... יואוו איזה קטעים היו אצלנו בחדר... שיהיה לכולם שבוע טוב.. אני עפתי לישון אני עייפה...ביו'שש... אעעע והדס אם את רואה את זה אז מחר מתחילים ב-9 ככה אמרו לנו אני חושבת שזה גם לכיתה שלכם..