ערב טוב

ערב טוב../images/Emo39.gif

אני בתהליך לימוד של הטארות, והיום בפעם הראשונה פתחתי עבור עצמי 2 שאלות של קלף אחד (כן/לא) השאלה הראשונה היתה לגביי משהו שצריך לקרות מחר ורציתי לדעת האם יש לו המשך, והקלף שיצא זה 8 מטבעות. והשאלה השניה התייחסה לתקופת זמן של שלושה חודשים שרציתי לדעת האם יתקיים בה משהו מסויים והקלף שיצא לי הוא 2 מטות. אם הבנתי נכון עד כה מהלימוד זה שמדובר בשני קלפים שלא נותנים תשובה חד משמעית, אשמח לדעת איך בדיוק להתייחס לתשובות של הקלפים ומה עליי לעשות כדי להצליח בשתי השאלות. תודה לבנדרית

טורנדו1

New member
היי לבנדרית../images/Emo24.gif

אני אישית אף פעם לא מוציאה קלף אחד כדי לדעת משהו שיקרה בעוד 3 חודשים,עושים פריסת שאלה ואני מוציאה לי עד6 קלפים,ולא תמיד מקבלים תשובה ברורה.ובלי שום קשר יכול להיות שדווקא כן קיבלת תשובה מהקלף ששלפת. 2 מטות מסמל המתנה,או ביטול תכניות או אפילו נסיעה לחו"ל אבל שוב,אף פעם אני לא מסתמכת על קלף אחד.תלוי איך הקלף מדבר אלייך,בקשר לשאלה ששאלת.בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם טורנדו ../images/Emo108.gif

גם אני לא משתמשת בפריסת קלף יחיד, מלבד מסר יומי או שבועי. רצוי לעשות פריסת שאלה ממוקדת יותר על מנת לקבל מושג יותר רחב על מה שהולך לקרות. אבל אם כבר- 8 מטבעות - מעיד על צורך בעבודה קשה, לפעמים שיגרתית ומעצבנת. יש צורך ללמוד את הדברים ולהתמקד בכל פרט. 2 מטות - כמו שטורנדו כתבה, הצורך בהמתנה. עדיין יש דברים שלא נעשו על מנת לקדם את מה שנשאל בשאלה. חסרה עבודה עצמית. מקווה שקצת עזרתי

תודה ../images/Emo13.gif אני אנסה לעשות שוב פתיחה

לשאלות האלה, אבל הפעם יותר רחבה, ואז אחזור שוב. שבת שלום לבנדרית

למעלה