ערב טוב

ערב טוב../images/Emo29.gif

היי לכם, מה המצב? אז ככה, כמו שסיפרתי לכם השתחררתי שבוע שעבר, והתחלתי ללמוד השבוע. אז בהתחלה חשבתי,וואי, שיהיה לי קשה וזה...אבל היום זהו..התחלתי לאהוב את הלימודים,התלהבתי שהיום המורה אמר לנו: "טוב יש שיעורי בית" וואי ואני השתגעתי!!! לשמוע את זה אחרי שנתיים וקצת שלא שמעתי את זה! וואי נזכרתי בעוד משהו אבל אני אספר לכם יותר מאוחר כי אני צריכה ללכת "לעשות שיעורי בית"

ערב טוב../images/Emo29.gif

היי לכם, מה המצב? אז ככה, כמו שסיפרתי לכם השתחררתי שבוע שעבר, והתחלתי ללמוד השבוע. אז בהתחלה חשבתי,וואי, שיהיה לי קשה וזה...אבל היום זהו..התחלתי לאהוב את הלימודים,התלהבתי שהיום המורה אמר לנו: "טוב יש שיעורי בית" וואי ואני השתגעתי!!! לשמוע את זה אחרי שנתיים וקצת שלא שמעתי את זה! וואי נזכרתי בעוד משהו אבל אני אספר לכם יותר מאוחר כי אני צריכה ללכת "לעשות שיעורי בית"

היי, ערב טוב ../images/Emo29.gif

לילה טוב ../images/Emo29.gif

טוב, אז אנשים רק באתי לומר לילה טוב, (בתקווה שאולי לזה תתייחסו) לא חשוב, לא אמרתי כלום תשכחו מזה. אז שיהיה לכם לילה טוב
ונדבר מחר. ואם תהיו נחמדים ויבוא לכם אני אספר לכם את החוויות של השבוע הראשון של הלימודים שלי. אבל רק אם תהיו נחמדים
ויבוא לכם
לא חשוב לילה טוב

מיטללל

New member
יעלי,

1. חבל ששלחת את ההודעה הקודמת 3 פעמים. זה שיש אותה הודעה כמה פעמים לא יגרום לאנשים יותר מהר להגיב אליה. אף אחד לא התעלם. ואת לא יכולה לצפות שיגיבו לך בלילה תוך כמה דקות. 2. את ההודעה הזאת יכולת ואף היית צריכה לשרשר להודעה הקודמת. היזהרי. עוד מעט הראש גדול יתחבר. 3. כן. אני מתה לשמוע כל מיני חוויות שלך מהשבוע הראשון ללימודים. מה את לומדת? ולמה לא לקחת כמה זמן מנוחה מהצבא וישר קפצת ללימודים? נהינת מהכנת השיעורים? 4.לילה טוב.

היי... מיטל...../images/Emo3.gif

היי, לא שלחתי את ההודעה 3 פעמים שלחתי פעמיים בלי כוונה ופעם 3 לא יודעת למה זה נשלח אולי נכנסתי להודעה הזאת שוב ושלחתי אותה. אז ככה..לשאלתך..אני לומדת מזכירות בכירה, אבל עוד חודשיים אני מתחילה גם מזכירות רפואית...רק חודש לקראת סוף הקורס הזה מתחילה המזכירות הרפואית. ואני לומדת רק 3 פעמים בשבוע. אמ..לקחתי שבוע אחד חופש וגם זה הספיק לי, למרות שהייתי מאוד עסוקה כל הזמן אבל מה יש לעשות בחודש-חודשיים מנוחה בבית? אמ...אתמול,יום חמישי, נכנסתי לכיתה והיה לנו שיעור אנגלית (זאת אנגלית בסיסית) לא משהו רציני. נכנסתי וראיתי את המורה, אמרתי לעצמי בלב, "וואי אני מכירה אותה מאיזשהו מקום..אני בנתיים חושבת והיא מציגה את עצמה (באנגלית כמובן) "קוראים לי חנה ואני המורה לאנגלית" איך שהיא סיימה לדבר שאלתי אותה "תגידי לימדת ב"רעות" לפני כמה שנים"? (זה היה הבית ספר שלי ביסודי) והיא עונה לי "כן" אמרתי לה "בגלל זה אני זוכרת אותך כי לימדת אותי אנגלית (לא בדיוק אותי,את אחת הכיתות שלי בשכבה) והיא חייכה,ולא אמרה כלום. וזה די עשה לי את היום והתלהבתי מזה כי זאת מורה שלא ראיתי אולי 7-8 שנים שזה פול זמן...והיא די הזדקנה. וזהו..בנתיים מחוויות השבוע הראשון שלי ללימודים.

למעלה