ערב טוב

גם לי משעמם....

אני סופר את השעות עד שיגמר לי החופש, חמישי בבוקר יגמר הבית מלון ואי אפשר ללכת עירום בבית. המון זמן לא יצאתי בראשון ואתמול הופתעתי לגלות שהפאב היה מלא(בכ"ז זה ראשון ומי יוצא בראשון?!)

ערב טוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ערב טוב לנרקי ודון פלפל היה לי יום סביר עד הרגע שבו התבשרתי שלא יהיה את החיסון האחרון יששששששששששששששש אין לכם מושג כמה אני שמח כבר נשבר לי מהחיסונים האלו בלול זה כול כך קשה ומעייף והיה אמור להיות חיסון כולירה אבל הלקוח החליט שהוא לא רוצה ובכך עשה לי את היום ושבוע הבא כול הלהקה הולכת ליעד הבא שלה שזה לול פתוח. אההה כן ועוד משהו מנהלת בחדר שאני מצו'וטט בו(מנהל מטעם תפוז)הלכה למנהל תפוז ועשתה לו חור בראש שימנה אותי למנהל (לא היה לי מושג)בחדר שלה והוא אמר לה אין בעיה רק שיגיש בקשה, האמת פעם רציתי יותר ובכול מיקרה אין לי כוונה שזה יבוא על חשבון הפורום ואני לא יודע כמה שעות אוכל לתת אחרי עבודה כול כך מאומצת. בצ'אט להיות מנהל זאת אופרה אחרת שם נכנסים הרבה משוגעים שרק מחפשים לנבל את הפה וזה לא כולל את כול המריבות הפנימיות שרצות שם כול יומיים בקיצור להיות גננת במישרה מלאה

אין מצב שתגניב את תרנגול...

מנגל עלי.....מה שמזכיר לי ששוב שכחתי לאכול צהריים.

פלפל מדובר בהודון שביום ההוצאה ישקול.........

1.9 ק"ג בדרך להגיע ל-20 ק"ג פחות או יותר ואני אישית הייתי ממליץ לך על תרנגול רגיל(עדיף פרגית) אבל אם תזדמן לגולן ביום העצמאות אני עושה על האש וכבר התחלתי לאגור(בסופ"ש האחרון קניתי בכרמיאל אנטריקוט וסינטה טרי מיושן) ובפסח שאגיע לשם עוד פעם אני מתכוון לקנות צלעות כבש)

בשביל אנטריקוט אני מוכן לעשות הרבה!

סינטה מיושן? שיחקת אותה מלך...פסי שומן צהובים עושים לי את זה והבשר כ"כ רך!

ש חף

New member
לא הבנתי

היא רצתה שתהיה מנהל פורום או מנהל בצ'אט?

מנהל בחדר 40 פלוס מינוס בצ'אט................

היא הייתה שמחה אם הייתי עוזב את הפורום, אבל כאן מצאתי את המקום שלי ולמרות שאני כותב בעוד 3-4 קומונות סגורות הפורום כאן הוא בעדיפות הראשונה ודרך אגב לא ענית לי על שאלה האם היום הולדת שלך יוצא ביום שישי ה-11/4 ?

ש חף

New member
אכן כן

יוצא בשישי אבל אני חוגגת בשבת בערב השנה... כדי לנהל חדר צריך להגיש בקשה?
<ואנחנו בפינתינו: דברים שלא ידעת על תפוז> ולמה אתה לא יכול גם לנהל בצ'אט וגם להמשיך לכתוב כן??

תאורטית שחף אין שום מניעה.................

גם לנהל חדר וגם לכתוב בפורום. רק שמעשית אני עובד בממוצע 11 שעות ביום עבודה פיזית ואנחנו רק בתחילת העונה ואין לי את הכוח לשבת כול ערב מול המחשב ולהיות שוטר יש הבדל של שמיים וארץ בין חדר צ'אט לבין פורום/קומונה כאן יש כותבים הרבה יותר איכותיים בצ'אט לצד האיכותיים ישנם הרבה יותר כותבים שפשוט פורקים את הבעיות שלהם ופשוט יש לי רק כמה שעות פנויות(אני הולך לישון ב-22:00 גג ב-23:00 וקם בחמש, אם כבר הייתי שמח לנסות ניהול של פורום יש לי נאמנות לחדר שבצ'אט אבל נראה שהחדר לפני סגירה כמות הגולשים צנחה שם פלאים וכן צריך להגיש בקשה להנהלה של תפוז כדי לנהל חדר ישנם שני סוגי מנהלים מנהל של חדר פרטי שהוא קובע מי ינהל ומנהל מטעם תפוז שלדעתי זה הנחשק ביותר, החשש שלי שלנהל עכשיו חדר בצ'אט פשוט יקשור אותי לחדר דבר שאני לא מעוניין בו כרגע לפחות עד שהרמה תעלה שם

ש חף

New member
הבנתי אותך

וברור שלנהל פורום זה הרבה יותר טוב תראה אותי,מאז שאני פה החיים שלי נראים אחרת

דסדס

New member
לילה טוב אנשים...

משתדלת לשמור על המסורת של בירות באמצע שבוע... זה אמור להיות רק טוב... :) ערב מאיר אריאל, היה מצויין, עכשיו אני כבר בעמדה של משעשע אותי איזה אסוציאציות שלי מדברים. שנאתי את מאיר אריאל שנים בגלל מישהי ששנאתי בצבא, מזל שזה עבר לי. טוב, זה ממש קשה לכתוב לי שגיאות כתיב רציניות, שיהיה לכולם לילה טוב.

DANAQ32

New member
לילה טוב..

אחרי בילוי שהתחיל נפלא
אבל התדרדר בגלל ה די ג'י אני פורשת לישון מרוצה אך עייפה.
אה, וגם פגשתי שם במקרה ידיד שלי שלא ראיתי ימבה זמן אז לסיכום היה סבבה. לילה טוב.

למעלה