ערב טוב

myofer

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

בהמשך ל"שיחתנו" אשמח לקבל עצה איך לארגן את הסלון כך שגם המחשב וגם הספריה יהיו בו. אני מנסה לצרף תרשים של הבית, מה דעתך על הרעיון של להחליף בין הטלויזיה לספה הגדולה כך שמי שנכנס יראה את הספה ולא את הטלויזיה מולו? האמת מבחינת תחושה זה מוזר לי, אבל אני לא יודעת למה ואולי אני אתרגל ואפילו אוהב אחרי שנסובב את זה.
תודה מראש
מעין

DOLPHINREEF

New member
לדעתי זה יכול להיות רעיון טוב כי

אז את יושבת עם הפנים מול הדלת... ולא עם הגב וכך את יכולה לראות מי שנכנס.. יוצא.

אימרי לי מה הם המלבן והריבוע

שנמצאים בשרטוט מול דלת הכניסה? על מה אפשר לוותר בבית שלך? ממה את מוכנה להפרד לטובת העניין? ברור שזה מוזר, זה כל העניין, המוזר, ומשם מגיעים למקום חדש! ערב נעים

myofer

New member
זה הולך להיות כואב הא?

צבעתי בורוד את הקירות והוספתי קווקוו במקום חלונות. כשנכנסים בדלת ממול יש שולחן פינת אוכל, מאחורי קיר בצד ימין נמצא המקרר מאחורי קיר בצד שמאל נמצאת הספריה (עד התיקרה) ממול בסלון נמצא מזנון עם טלויזיה, מערכת ופטיפון. באמצע הסלון כמובן שולחן ומסביב בורוד בהיר הספות. מקווה שעכשיו זה מובן. אני מציינת את המוזרות כי אני מנסה ללכת לפי התחושות ואולי אני טועה? על מה אפשר לוותר? על ספת היחיד.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

מה שהצעת לגבי החלפת המיקומים בין הטלויזיה והספה יהיה טוב יותר ממה שיש היום. מציעה לך למיין טוב טוב ולזרוק לפני שאת ממקמת מחדש. לגבי הכיוונים, מה שציינת לגבי המטבח והסלון אינו יכול להיות. כדי לדעת את הכיוונים צריך לעמוד במרכז הבית עם מצפן, שזה בערך בין הכניסה לשירותים ושולחן האוכל, לראות היכן הצפון או הדרום, ומשם לקחת את כיוונים הבית. את הכיוונים לוקחים ממרכז הבית ולא מבחוץ, ואז גם זה יוצא אחרת ממה שתיארת. זה לא משנה כל כך כרגע, מדידות הן עניין רציני בפני עצמו אבל, רק שתדעי. יום נעים

למעלה