ערב טוב

ניקולי

New member
ערב טוב ../images/Emo24.gif

בטוח, בטוח שאין כאן אף אחד בשעה כזאת. לא משנה!! רציתי רק להראות נוכחות אז הנה אני
מה שלומכם?? היום מאוד התבאסתי הלכתי לחפש לעצמי בגדים...הייתכן ששמנתי?? הייתכן שכמעט אף מכנסיים לא עולות עליי??
?? נראה לי היום כל המידות שמיצרים,מיצרים אותם קטנים במיוחד לא?? תגידו שכן..אוףף איזה מבאס זה..
.. והחולצות?? שלא נדבר על החולצות כל חולצה היא חולצת בטן קצרה כזאת אוףף זה בכלל מעצבן...
.. מה יהיה?? איפה אני אמצא בגדים... גם לכם יש את הבעיה הזאת??, אתם יודעים, אני לא שמנה נכון??א למה אני לא מוצאת בגדים למה??????.?

hip hop soul

New member
ישששששששששש

אני גולש מהעבודה שלי. איזה כיף. גם לקבל כסף וגם לגלוש

מיקי 35

New member
ניקולי יקרה...

מה אני אגיד לך... עד כמה שידוע לי המידות הן אותן מידות... אז מאמי... הסיקי מסקנות... סתאאאאאאאאםםםםםם.... את פצצה, את יודעת את זה... חוץ מזה התגעגעתי אלייך

@@

New member
ניקולי ../images/Emo24.gif

יקירה שלי, שמחה לראות אותך בין השורות
אז מה??? לא מוצאת בגדים???היתכן שהעלית איזה כמה קילוגרמים??? אבל...גם אם שמנת קצת, קצת...זה עדין לא אומר שהחנויות מיועדת לאנורקסיות...
אני בטוחה שאם תחפשי טוף טוף את תמצאי משהו שיחמיא לך
שולחת לך
גדולה ומתוקה

mariana

New member
בוקר טוב לך ניקולי

אני שמחה לראות אותך כאן. ובקשר לבגדים את צודקת, אני שאני לא שמנה לא מוצאת בגדים כולם חולצת בטן ולי כבר לא נעים כל כך להיסתובב עם חולצות בטן(אני צנועה
) את יכולה למצוא בגדים בדיזנגוף או אלנבי. ואם יש לך קצת כסף אז גם בקסטרו יש בגדים יפים שיש גם למידה שלך

למעלה