ערב טוב

IAM20072007

New member
ערב טוב ../images/Emo24.gif

מה נשמע? אני מצויין מצויין!! אחותי היתה אצלי (זאת מאנגליה) היה מאוד נחמד. עוד מעט אני הולכת לקוסמטיקאית לעשות מילוי לציפורנים. היום סוף סוף קיבלתי כרטיס עובד בעבודה, מה שאומר שאני יכולה להכנס מהשער שקרוב לביתי .. ועוד דבר הצהרון לעדן לשנה הבאה הסתדר ויש מקום, עכשיו אני מחכה לתשובה בקשר לצהרון של הראל. מה שלומכם? איך עבר היום? יש חוויות? נשמח לשמוע שיהיה ערב מצויין , נעים וקריר...

לילה טוב ../images/Emo29.gif .

עכשיו תורי לתגובה : מה נישמע ? אני ממש ממש עייף . אחותך עדיין אצלך ? עד מתי היא תיהייה ? בקשר לכרטיס לעבודה , יש לי שאלה שקשורה לנסיון שיש לי מלפני שנתיים עד עכשיו עם כרטיסים לעבודה : האם הכרטיס הוא מפלסיטק או מנייר קרטון , כאלו שנמצאים במשרד\מפעל עצמו ? לפי מה שכתבת : העבודה שלך ממש ממש קרובה לביתך ? (לא זוכר מה שאמרת במפגש על זה). מזל טוב לצהרון של בתך , ובהצלחה לתשובה לצהרון של בנך . יש לי חוויות גם משלי , היה לי יום עמוס . סוף סוף הצלחתי לקום יחסית בבוקר :D (היה עידכון בבוקר)
. חזרתי , הייתי במדיטציה כלל עולמית
(כתבתי על זה בבלוג שלי , ולא הספקתי לעדכן ולפרסם בפורום מלפני שבוע בערך). אמא שלי התעקשה להצטרף (חבל שלא היה לי זמן לכתוב על זה פוסט היום) , ובמקום בבית , ירדנו לדשא , לשעה , ובעשרים דקות האחרונות , מרוב המדיטציה כנראה , פאתום הממטרות בדשא התחילו לעבוד . אז נרטבנו , ובכל זאת נשארנו . זהו , ערך , אכלנו , וכו' , טלויזיה , הזמן עבר , ולא ממש הייתי הרבה מול המחשב היום , אז עכשיו אני קצת כאן .
______________________________________________________________________________________________ יש שירים יפים בגלגל"צ . עכשיו : את מביאה הכל - של שלום חנוך בביצועו .
.

תודה מקסי ../images/Emo45.gif :) .

החיים הם כמו גלגל ענק . מלא בעליות וירידות . נראה לי שכדי שיהיה לי שקט יחסי יצטרך לעבור עוד הרבה זמן , כמה חודשים . מאז שהגעתי לגיל 30 , לא הצלחתי למצוא יציבות יחסית קבועה , כל הזמן נכנס ויוצא ממסגרות. תודה בכל אופן . יהיה בסדר . אני די הרבה סוער מבפנים , ולפעמים גם מבחוץ . לא רגוע .

איזה כייף ../images/Emo45.gif

בטח הביאה לילדודס מלאן דברים...זה הכי כייף כשמישהו חוזר מחו"ל
גן אני רשמתי את דידוש לצהרון...השנה מתחיל גן עירוני ... וזה רק עד 13:20 אז אין ברירה..... אגב, כמה את משלמת על צהרון? ומה מקבלים בצהרון?

IAM20072007

New member
כמו שכתבתי...

יש רק מקום פנוי לעדן בצהרון של המתנ"ס. הוא עולה 800 ש"ח לחודש. הם מקבלים ארוחת צהרים ואח"כ פרי. זה כולל שביתות וחופשות. יש חוגים ללא תוספת תשלום. להראל אין בינתיים מקום ואני בהמתנה.
מה אצלכם מקבלים ?

אצלנו זה 970 ש"ח ../images/Emo123.gif איזה גנבים!!!!!!!!!!!!!!

מקבלים ארוחת צהריים ופרי או משהו אחר...כולל שביתות וחופשות לא כולל ערבי חג... לא כולל חוגים! על כל חוג מוסיפים 50 ש"ח לחודש....וואלה חוצפה...חשבתי שבמרכז המחירים הרבה יותר גבוהים. מקווה שלהראל יהיה מקום...

למעלה