ערב טוב

meshi4

New member
תקופה ארוכה

לא יכולתי לבקר/לראות בית חולים עד לפעם שאמי[שתחיה]היתה צריכה לעבור ניתוח והגעתי מוקדם בבוקר הניתוח כדי לחזק ולתמוך בה..זוכרת שקיבלתי צמרמורת ותחושות קשות התעוררו אצלי,הדמעות ירדו והייתי צריכה להתעשת ולהיכנס לחדר גיבורה כדי שאמי לא תתרגש . בקשר לחדר שינה....אין ספק שאחרי הרבה שנים של יחד זה הדבר שהכי קשה להתרגל אליו.......ומתרגלים. אמי למשל חודשים לא יכלה לישון בחדר השינה אחרי שאבי נפטר.

meshi4

New member
את הטבעת

משנת 73 הורדתי כבר בהתחלה ושמרתי למזכרת . בדרך כלל אין לי נטיה לאסוף ולשמור דברים .בכל זאת כשעשיתי סדר [ אחרי שיפוץ הבית כשהייתי צריכה להחזיר את הכל למקום]ריכזתי את הדברים המיוחדים שלו והם שמורים עדיין.לא מזמן שאלתי את הבן הנשוי האם לזרוק איזה חפץ שמצאתי והוא אמר:"אמא, תשמרי למזכרת" חפצים לא מדברים אלי.....בכל זאת לילדים זה משמעותי לשמור.

הטבעת שאיתה נערכו הקידושין

אולי בגלל זה יש לה ערך רוחני ,וזה לשיקולך יקרה ישנם נשים וגברים עונדים את הטבעת עוד בזמן הנישואים בגלל אמונה או עבודה לשמור למזכרת זה משהו אחר ,וזה בתנאי שזה לא מעכב אותך בפרק ב

meshi4

New member
ערב טוב ../images/Emo213.gif

שינויים-אחד הדברים שהיה קשה לי לעשות בהתחלה [ולקח הרבה זמן עד ששיניתי] לפתוח חשבון בבנק ולהוציא את שמו----אחד הצעדים הכי כאובים שלי. וכן....משאר ההודעות של הוראות הקבע...מים,טלפון וכו'.השארתי עד היום רק בחשבון אחד. להוריד את השלט על הדלת הראשית[אחרי 4 ש'הורד] ומה לכם היה קשה?

לא כזה פשוט

אבל לפעמים , ממש לפעמים זה קורה ואז הישן נשאר בעבר ונוסף החדש תסתכלי על אלמנות צה,ל כמה מהן בנו בית נוסף והגבר החדש לעיתים קרובות הוא מחבריו של הבעל הראשון

אני עדיין בסידורים

והרצת הטפסים לנתק את החיבורים שלנו (גרתי עם אמי ז"ל) להעביר את הכל לשמי , מקווה שיהיחה לי התקציב לממן את הכל

meshi4

New member
כן.....הפרוצדורה

הזאת של ההעברה לוקחת זמן .בזמנו סידרתי את זה דרך הבנק והם טיפלו בזה עי' שליחת הוראות קבע חדשות וזה נעשה בבת אחת.

עד היום קשה לי לומר אלמנה

והיה קשה לשוב מהשבעה, לבית שכל כך מלא ממנו , וללכת לבנק ,להעביר את החשבנות על שמי , והשלט בדלת השבוע נפל , האם להחזיר אותו??? זה שלט עץ שאני עשתי ,זמן קצר לפני מותו הדוור הדביק על שמו את פתקית ההודעה על מכתב רשום כשלקח את הפתקית אותיות שמו נמחקו, צחק ואמר: "אפילו השלט יודע שימי פה ספורים" ,ומאז שמו רשום בלורד שחור? האם להחזיר את השלט??? במשך כשנה חיתי באופוריה ,תכף ישוב,מבלה נהנת , לפני מספר חודשים נפל האסימון וקלטתי ,אני לבד!!!

meshi4

New member
מוכרת ההרגשה הזאת

שהדלת תיפתח והוא יכנס. לדעתי,אל תחזירי את השלט על הדלת [חלק מעיכול ועיבוד האובדן]אצלי למשל היה את הענין להתחשב בילדים ובתחושות שלהם בקשר לשלט.ועוד משהו...זה הקנה לי תחושת בטחון שיחשבו שיש בעל בית בבית[הפחד מגנבים וכאלה]

למעלה