ערב טוב

ערב טוב ../images/Emo166.gif

פכם קראתי כןא מידי פעם, אני אל כ"כ בעינייני פורמים אז אני לא מתמיד בכל מקרה אפשר להגיד שאני חדש (למרות שאני לא אכתוב) אני בן 18, מירושלים, עובד בגרפיקה.. נרשמתי לכאן כדי להציג שאלה שמטרידה אותי - אני בא מרקע דתי, שומר שבת וכשרות, אני בטוח במה שאני, שזו הנטייה שלי (למרות שזה לא נראה לעין) - אני בטוח שהקב"ה בורא אותנו ככה וזה לא תסביך פסיכולוגי או משהו.. לענייננו.. היום ידידה שלי אמרה לי שאלוהים ברא אותנו ככה וזה נכון - אבל הוא ברא אותנו ככה כתיקון , שבגלגול הקודם היינו גברים עקרים והתיקון שלנו זה להביא ילדים לעולם, להתחתן ו"לסבול" עם האישה. רציתי לדעת אם יש כאן חלק שמאמינים - ואם כן - מה דעתכם על הנושא ועל מה שהיא אמרה לי.. זה מטריד אותי כל היום ערב טוב.

i v g y

New member
אני לא איש מאמין

אבל יש לי משהו להגיד על מהשהיא אמרה למה שגאד מהתחלה יברא אדם עם שגיאה - עקר ואז בגלגול חדש יתקן בדרך של סבל לאותו אדם הרי אדם לא אשם שהוא נולד עקר לא? ה' ברא אותו ככה לא נראה לי הגיוני בכלל וזה לא קשור לאמונה או לא רק לפי הגיון זה לא

ביציק

New member
לו היה היגיון בדתות, הן היו נראות אחרות וספק

אם היו קיימות :)

אין לי מושג למה ה' ברא עקר או משהו

חשבונות שמיים ענארף.. הרי יש פסוק בתורה - וזה נוגד את האמונה.. זה הורג אותי..

orrr18

New member
גם אני אדם מאמין

וכולנו אנשים מאמינים... אני חושב שכל אחד מאיתנו מאמין במשהו... אבל לשאלתך, אני מאמין בדרך שלי... אני מאמין שיש אלוהים, אני מאמין בתהילים ובמזוזה, אבל אני לא שומר שבת, ולא אתעסק בשטויות שאיזה ידידה זרקה לך... אם ההומואים היו בגלגול הקודם עקרים, אז כנראה שידידה שלך הייתה בגלגול הקודם אברהם אבינו... אחרת איך אתה מסביר שהיא ניהלה שיחות עם אלוהים ויודעת מה הוא רוצה מאיתנו??? זה בדיוק מה שמרתיע אותי בדת... האנשיםהאלו שחושבים שאם הם מוסיפים את המונח "אלוהים רצה ש..." לפני כל משפט זה נותן איזה קדושה מיוחדת למילים שלהם... אתה זה מה שאתה... ככה נולדת... ככה גדלת, וככה תישאר... ואם תתחתן, תביא ילדים ותפתח באטרף כינוי "נשוי מחפש" זה יגרום לאלוהים לאהוב אותך יותר?!?!? תעשה לעצמך טובה, ואל תקשיב לכל שטות שמישהו זורק לך... אלוהים לא רק ברא אותך גיי, הוא גם ברא אותך עם מוח ושיקול דעת... תשתמש בו בשביל לסנן את השטויות שאנשים חשוכים ובורים אומרים סביבך... אתה יודע מי אתה... זה מה שאתה... עכשיו יש לך שתי ברירות: לחיות בסבל ולשקר לעצמך, או לקבל את עצמך ולחיות עם האני האמיתי שלך עם כל הקושי שכרוך בזה... רק תזכור שאותו אלוהים שכולנו מאמינים בו, וברא את כולנו ככה, מעניק לנו גם רק הזדמנות אחת לחיות! אחינו, חיים רק פעם אחת, אז תחיה את החיים שאלוהים נתן לך נכון! ואל תתעסק במה שהוא היה רוצה... הרי הוא נמצא בכל מקום לא? אז סמוך עליו שהוא ידע לכוון אותך בדיוק למה שהוא רוצה... תאמין בו, לא באנשים שמדברים בשמו...

יש משהו..

אני סתם זורק לך משהו עכשיו זה כמו שהוא רשם שזה מצווה להביא ילדים לעולם ויש נשים (גם דתיות) שהן עקרות - מבין? אני כן מאמין שבעוד 70 שנה אני אגיע לשמיים ויצטרך לתת דין וחשבון - אני כן יודע שזה אסור - אבל מה אשמתי שנבראתי ככה? זה מתסכל.. נראה לי אני יכול לדבר על זה שנים ולא להגיע למסקנה אחת בלב..

orrr18

New member
אחינו היקר...

אתה צודק בהחלט במה שאתה אומר... זו לא אשמתך שנולדת ככה!!! בתנ"ך יש המון סתירות... ולא כל המצוות שוות וזהות... יש סדרי עדיפות בין המצוות... לא סתם פיקוח נפש דוחה שבת... והאיסור כביכול על משכב זכר הוא לא בדיוק בין החשובים בתורה... מלבד זה, אני מבטיח לך שגם הרבנים הגדולים ביותר לא מקיימים תרי"ג מצוות... אז אתה יכול לישון בשקט... ואל תדאג... תשתדל שכשתגיע לרגע שתצטרך לתת דין וחשבון תוכל להסתכל על חייך ובגאווה ובסיפוק ולדעת שחיית באושר ולא בשקר... אני לא מתיימר לדבר בשם האלוהים, אבל נראה לי שהוא מעריך יותר אנשים שהיו כנים עם עצמם וסביבתם מאשר אנשים שקרנים שחיו בשקר... בהצלחה!

דעתי היא

שידידה שלך דיברה שטויות גמורות. אני מכבד בערך כל דעה, אבל מה שהיא אמרה פשוט נראה לי נובע מבורות וחינוך דתי אדוק (או אם היא לא מרקע דתי, אז זה פשוט מבורות וחוסר ידע)... אין שמץ של הגיון במה שהיא אמרה וכמובן שגם לא יכולות להיות הוכחות... ככה שהיא מסתמכת רק על מה ש"מוכרים" לה בחינוך הדתי האדוק, שגם טוען שהומוסקסואליות היא מחלה ואסורה וכל זה... בקיצור, אל תאמין לזה ושמנוחתך לא תיטרד בגלל זה... אנחנו לא גברים שפעם היו עקרים ועכשיו זה תיקון בשבילנו או כל שטות אחרת... אגב, אם כבר מדברים על דת, לא נראה לי שיהודים דתיים מאמינים בגלגול נשמות אז זה בכלל לא תקף.. הכי חשוב זה שאתה שלם עם הנטייה שלך ושלמרות הרקע הדתי שלך תוכל לחיות חיים מאושרים ומלאים. אגב, מה היחס בסביבה שלך כלפי הומוסקסואליות? אתה חושש מיציאה מהארון בפני הסביבה?

לגבי הסביבה -

החבר'ה יודעים - בעבודה ובסביבה לא.. אני לא גר בשכונה דתית וגם לא עובד בסביבה כזאת למה?

סתם...

פשוט בדר"כ בסביבה דתית יותר קשה להתוודות על זה או מקבלים את זה קצת פחות טוב... שמח שכן יודעים עליך ושאתה בסדר עם זה!!

moshe34

New member
לא מסכים עם הדעה שלה

זה לא נכון, במה שהיא אמרה. במדינה הזו אסור שתהיה כפייה דתית וכל אחד יאמין במה שהוא רוצה. כל אחד הוא בנאדם בוגר ונבון לעשות מה שטוב לו בחיים, הוא אמנם יכול להתייעץ וכו' אבל לקבל את ההחלטה הטובה ביותר בשבילו.

אתה צודק - אסור לכפות..

היא לא אמרה את זה בקטע של הטפה - בקטע של זה מה שהיא שמעה ומאמינה.. היא בכלל לא דתיה אבל אני בתור מאמין די לקחתי קשה... כי מצד אחד אני אוהב ומאמין בה'- ומצד שני אני יודע יום יום שזה חטא כל הקטע..

moshe34

New member
גם אליי זה נוגע ../images/Emo152.gif

ואני מסכים אם מה שאתה אומר

חח אממ..

שלום לך ירושלמי, קודם כל :) אני גם ירושלמי.. בכל מקרה תן לי לומר משהו בקשר למה שידידה שלך אמרה לך. קודם שאלה, תגיד, היא מדיום או משהו? היא מלאך, היא מתקשרת היא נביאה\צדיקה מההה?? מאיפה היא אמורה לדעת את הדבר הזה, מאיפה היא יודעת מה הייתי בגילגול הקודם? (אני הייתי אביר אני יודע
) בכל אופן אח שלי, יש מצב שהיא צודקת בעניין התיקון, אבל זה לא מחייב שהיית עקר. ממש לא.. יש מצב שהיית אנס ושהיום העונש שלך הוא לא לאהוב נשים, יכולים להיות עוד מיליארד דוגמאות, אבל אחי, עקר, חח זה דבר שה' נותן לך וזה לא אמור להוות עילה ל"עונש" בצורת הומוסקסואליות. מאיפה אתה בירושלים? :)

../images/Emo6.gif מדיום..

סחטין על הידע הגלגולים קודמים (אביר) זה נכון שאפשר לתת 1000 דוגמאות אבל בסופו של דבר רק אתה יודע איך זה מרגיש לעשות משהו ולדעת שזה נוגד את האמונה.. אז למה לשמור שבת וכל השאר בכל מקרה? זה מסובך.. אני מתלפיות אפשר להגיד

GrimBoy

New member
אני מאמין../images/Emo70.gif

שאלוהים חיי 200 שנה ומת.... (ציטוט של אבא של בנזוגי הישן כאן במיטה לייד ומנחרר לי באוזניים) אני מאמין בלהאמין בעצמך ובדרך שנראת בעינייך טבעית. האם לדעתך אדם הנולד נכה התיקון שלו זה לגרור את עצמו על האדמה כל היום? או אולי מי שנולד עיוור צריך לרוץ מהר ולהתקל בעמודים בכוונה? אם בעינייך הסבל היזום הזה הוא חלק מהחיים אליהם נולדת מילא... אבל תשאל את עצמך שני שאלות: 1. באיזה מחיר אתה מוכן לשים את האמונה בו לפני האמונה בעצמך? 2. ספר כל כך שמן וגדול מלא חוכמת חיים מכתיב לאהבת אמת ומתעסק בה באובססיביות כאילו הייתה הדבר הכי חשוב בחיים... האם לדעתך ניתנת בתנ"ך הלגיטימציה לאהבת שקר כמו זו שמכתיבים לך "חכמי" הדת "לתקן" את עצמך אליה? ומה עם אישתך? גם היא עוברת איזשהו תיקון שהיא צריכה להתחתן עם בעל שבכלל לא עומד לו ממנה? אתה מדבר על אותה הדת שמאפשרת לגבר ללבוש בגדים אחרים לצאת לעיר אחרת ולהתפרק על זונות. אתה גם מדבר על אותה הדת שבה נשים מקבלות אישור מהרב "להיות" עם אישה אחרת בזמן שהן נשואות. (אמיתי לחלוטין). אם אני אשמע את המילה "תיקון" עוד פעם אני @#)@#*@)*)$*@)#*

אנשים בשר ודם כמוני וכמוך משתמשים בדת כדי

TO MANIPULATE אנשים אחרים וכדי לצבור עוד ועוד כוח. תמיד תזכור את זה.

למעלה