ערב טוב

ערב טוב../images/Emo142.gif

טוב, זה כבר כמה זמן שאני מבקרת פה ומסתכלת סביבי, ונראה לי זמן טוב להציג את עצמי אני הילה בת 24 פקידת ערב של מנכ"ל חברת אבטחה בצפון רוב הזמן דיי משועממת אבל אוהבת מאוד את הבוסים שלי ןמודה על כל שעה בה אני עובדת. אני כבר שנה עובדת פה כפקידה, לפני זה הייתי מדריכה בפנימייה ואני נורא מתגעגעת לעבודה שלי עם הילדים אבל זו העבודה שיש לי כרגע וזה בסדר גמור מצידי. אז זו אני..מה איתכם? אפשר להכיר? יש פה גם אנשים מאיזור הצפון?

השעות שלי

בעיקרון המשרה שלי היא מ-15:30 עד 19:00 אבל נכון להיום הגדילו לי אותה לעד 21:00.....איזה חמודייייייייייייייייייייייים

היי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני פקידה בצפון בחברת מהנדסים, אבל אני עוד מעט עוזבת (סוף ספטמבר) ואני מתחליה ללמוד באוניברסיטה... בכל אופן, ברוכה הבאה, תהני בפורום, כולן כאן נחמדות!

yoyo10

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

גם אני הייתי מדריכה בפנימיה העבודה במשרד שונה לחולוטין לעבודה בפנימיה איך הצלחת להתרגל?

היי יויו..

זה כבר הפורום השני שלנו יחד (אני גם ב"נשואים טריים אם לא ראית אותי) כן, העבודה במשרד שונה לגמרי, אבל זה מה שמצעתי. לפני שמצאתי את העבודה הזו עשיתי גם קורס מטפלות לתינוקות ונהנתי מאוד אבל לצערי לא מצאתי עבודה בתחום זה
אז המשכתי למקומות אחרים בהם משרדים ומצאתי את העבודה הזו! מהפנימייה לא התנתקתי יש לי ילדה בת 13 שמגיעה לאורחות בסופי שבוע וחופשים ואני מבקרת שם....ונורא מתגעגעת
באיזה פנימייה עבדת? איפה?

yoyo10

New member
הייתי מורה חיילת

בפנימיה לא רחוק מנתניה בהתחלה עוד שמרתי על קשר אבל עברו כבר 7 שנים בחיי האזרחיים עבדתי במועדניות (פנמיות יום) של הרווחה

למעלה