ערב טוב

optimi10

New member
ערב טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

ערפילי ליל / optimi10 אט אט חולף לו הליל שזורים ידיים מלטפות שפתיים מתחככות חבוקים בעיניים לחות עטופים בערפלי הליל ,, מתנועעים לקצב פעימות לב ואוושת רוח ליל צעד אחר צעד פעימה אחר פעימה ורק הירח שומע מחייך ושוקע אל שחר של יום חדש …

צילוש43

New member
הכיצד השאירו אותך כאן בדד?

שחר ליום חדש הפציע ולי חיוך הפקיע. מעל שמים כחולים שרת לי שיר מזמורים. פעימה לי שזרת במלאי של חריזה שמש לוטפת קרניה שולחת מחממת את הלבב במלאי של... מתיקות נעימה. יפה שוררת אופטימי...
אומר לך הרומנטיקנים כא נרדמו משום מה
אך טוב שאנו השניים נשארנו בלבב מלאי חריזה

optimi10

New member
צילוש ../images/Emo141.gif

המילית נכתבו בהשראת שיר של "חושית " רגע לפני יבקיע שחר ויעלם לו קסם ערפלים של ליל תני לי רגע של תשוקה נגיעה לחישה עוד רגע של סערה ... עוד פעימה ריקוד קטן של עדן מחול של אהבה ...

optimi10

New member
צילוש .. הקשיבי

למילות השיר אם רק תאמרי כן
) אבנה לך מסתור מושלם ...
לטנגו מספיק רק שניים
)

צילוש43

New member
הקשבתי קשב רב../images/Emo13.gif

מסתור תבנה לי... אין לי לאן להסתתר לצלילי בונה ורוקדת ללא מעצור בין שחר ליום בין זריחה לשמש העולה עורגת ערוגות של תקווה. ים שמים ומים מלווים את צעדי לכל משעול משאירה את צלילי רגלי. פוסעת חרש אנני מסתתרת זו אני במלוא הדרי ולא כצל המסתתר מאחריו. "תרקוד היא אמרה לי תרקוד"
אהבתי את הקישור ובכלל

optimi10

New member
הקשיבי לעוד אחד ..

עטפי ידייך סביב מותניי רקדי אתי אל הזריחה שטפי אותי בגלי תשוקתך תהיי לי הכנפיים ואהיה הרוח הנושאת אותנו למרחקים תהיי לי החלום המתגשם ...... לוקח קצת עד שעולה אבל שווה כל דקה

למעלה