ערב טוב !
לחברי תקוות גדולות

optimi10

New member
ערב טוב !../images/Emo141.gif לחברי תקוות גדולות

זה זמן מה שלא בקרתי פה זה בגלל יצר הנדודים פשוט לא יכול לשבת יותר מדי במקום אחד זה המרוץ המטורף למצוא אותה , את הנפש התאומה על פני האדמה אתם בטח זוכרים ,רומנטיקן טוטלי המכור לאהבה המאוהב באישה באשר היא אישה מכור לריגושים שרק אישה יכולה לספק לו אותם (כל זה כתבתי בלחש , אל תספרו לגחלילית שכתבתי את זה היא כבר תרד עלי .. אהבה! , רומנטיקן ! ריגושים ! בטח תאמר " טפו מה זה השטויות האלו חחח " ) טוב נו עדיין אופטימי וגם צעיר כך שאמצא אותה בסוף ... בינתיים אשב לי פה לנוח מעת .. זהו אז מה היה לנו בזמן הקצר , ארוך שלא הייתי פה ,,, נכדי דניאל כבר בן שלוש טפווו איך שהזמן רץ רק לפני ימים לא רבים צעקתם לי " שלויימלה סבא " !... ובתי הבכורה נישאה ונוספו למשפחה שתי נכדות חמודות , אגם ועדן .. זהו שנשאר לי רק לחתן את בת הזקונים , טוב נו צריך כבר לחשוב על פרישה אוטוטו הבן אדם רואה את השישים מתקרב ..... לכן באתי לכאן לקנות לי אחוזה ליום פרישה אחוזה ??? גם חדר קטן יספיק עם חלום המשקיף אל העמק וחצר קטנה עם ערסל \אשב לי כך על הערסל בגינה ואטביל את הטופינים והביסקוויטים של גחלילית בכוס התה ,, חשבתי לי בטח גם אקבל פה גם הנחה של תושב חוזר ... אשמח גם לשמוע מה עבר עליכם ,, טוב נו, מספיק לקשקש בואו נשב בינתיים ונאזין לברברה סטרייסנד האגדית .....

alondli

New member
בזכרוני המעומעם..זוכר את הניק,מפורום אחר,

זמנים אחרים,זמירות ישנות..
כאילו..באת כאן לנוח ולתפוס מעט אוויר בין מסעות כיבושים ברחבי הוירטואליה?.
טוב, בטוח זה מעייף, שוחק, לא קל.. מטלה כבדה... אדם מכור טוטאלי לריגושים..
שב תנוח כאן בכייף, תביט בנוף, תבחן את ה..אפשרויות, ובינתיים תוריד הילוך..
אגב, הטופינים של גחלילית מצויינם ( התה..ככה-ככה..
), יש לה גם כאלה.. חטיפי אנרגיה מיוחדים, אומרים שהם טובים יותר מהכדורים הכחולים..
( ואפשר לקבל אותם ללא מירשם..
)

optimi10

New member
אכן אלון ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

נפגשנו גם במקומות אחרים אם איני טועה אתה משיט את "מיקה " היפייפיה האמת אני איש של קפה אבל לך תסרב לפוליה לשתות תה איתה וחס וחלילה גם להעביר ביקורת על הטעם
שמע אתה ממש גיבור אמרת את זה ועוד בכל רם
כשגחלילת תכנס על תעמוד לידי לא רוצה לחטוף מהצלחות שיעופו פה בחדר
אני בטוח שיהיה לי פה נעים בחברתכם

ניקו 45

New member
מה אגיד לך אופטימוס ? ../images/Emo57.gif

בפעם הקודמת שקפצת לביקור "מולדת" נעלמת עוד טרם שהספקת להודות לי על ברכתי אליך . כנראה שלא למדת מאומה מניקו רומנטיקו כי ... כשניקו חיפש את האחת שלו במסתבר ידע את הדרך . אבל ... זה מצויין שאתה עדיין אופטימי ובעל תקווה/ת המפעמות בלבך הצעיר והשעיר
עם הזמן (שנעדרת כאן) השכלתי ומצאתי ריגושים רבים ומגוונים בתחומי היצירה והבריאה . השכלתי גם מעמיתי כאן בעלי התקווה . שתמיד חיוך , מילה טובה ואופטימיות תמצא אצלו/ם . וכן מלאתי כרסי ממטעמי המקום . בגילי המתקדם גם למדתי לאהוב את החונגרים שוכני המקום ותתאר לך שהתאהבתי גם בצ'ארדש וגם בקטיושה הונגרית . ומי כמוך יודע עד כמה זה קשה לרומני לכתוב מילים שכאלו בזכות ההונגרים שכנינו מהמולדת הישנה . שמח בחלקך על כי זכית לנכדים/ות וכן ירבו שכמותם . ואני עדיין רחוק מללכת ולשכב עם סבתא ולהקרא סבא/ בוניקו (שמת לב שהניק שלי כבר בשל למעמד ) מה עבר עלי בזמן שנעדרת ? אל תשאל ואל תשאל ... חוויתי חוויות שמיימיות . אז .. לפני שתעלם לי שוב אברכך בכל טוב וביצירת נכדים לרוב ממני ניקו ה-1 לבית רומנוב

rtho784

New member
בוקר טוב לכל האופטימים../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

optimi10

New member
רטו ../images/Emo39.gif נשמע לי צרפתי משהו

כשנפגשים אצלכם נותנים נשיקה אחת או שתיים ??

optimi10

New member
רטו ../images/Emo141.gif יפה

תוספת כוח אנחנו הרוב פה חחחחחחחחחחחחחחח

optimi10

New member
ניקו ../images/Emo45.gif

ראשית תודה על הברכות ובקרוב אצלך .. לו יהי ! אפעם אני מתכוון להשתכן פה כתבתי שאני מחפש לי פה חדר קטן עם נוף הצופה אל העמק ......... לגבי הקטיושה ההונגרית . אוי ואי מקומך בקהילת הרומנים ממש בסכנה ,,,
לא שמעתי שום מילה על ברברה או שפשוט השמיעה שלך נחלשה
גם בעבר היה לי נעים בחברתכם ואני בטוח שנהנה ביחד ....

jud1001

New member
ניקו ה-1 לבית רומנוב ../images/Emo41.gif

קשה קשה אבל עובדתית נכון יש משהו בחונגרים/יות האלה ולו רק הזכות להוביל במטבח

jud1001

New member
אופטימי..לא ראית לי ../images/Emo41.gif

מעולם
[גחלול זו לא אני..זו היא
] איזו יופי של שמחה הבאת בחזרה לכאן..

jud1001

New member