ערב טוב

eclipse angel

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

מה שלומכם ??? זוכרים היום היתה לי בגרות במתמטיקה מה????????????? הייתה לי בגרות במתמטיקה?? שיאוו איך אני לא מאמין!! (מישהו מוכן לצבוט אותי?) אז עברתי את זה ועברתי את זה בגדול רק לשמח את המורה... אז מהיום אני מתחיל את החופש הגדול רישמית! והחלטתי לנסות וללמוד תאוריה\פיסכומטרי\שניהם ואני מקווה שילך לי טוב אני רוצה השנה לנצל כל יום כל יום לא להפסיד... הבעיה היא שאני לא בן אדם שאוהב לצאת למקומות.. אני חושב שיש לי מקומותהומימפוביה חחחח מושג חדש שלי- פחד ממקומות הומים יש לכם רעיון מה לעשות בחופש חוץ מללמוד... ואיך אני יכול כן להתגבר על הפחד הזה (ותשתדלו לא לשאול אותי איזה עוד פחדים יש לי כי הרשימה ארוכה) המשך ערב טוב ירדן

BabyBoy1

New member
היי ירדן ../images/Emo13.gif

*צובט אותך*
מזל טוב על הבגרות במתמטיקה, תודיע לנו כמה קיבלת
בקשר לפחד שלך...אני חושב שהדבר הכי טוב שיש לי להציע לך זה פשוט ללכת עם מישהו שקרוב אליך, ושאתה סומך עליו. תהנה מהחופש

eclipse angel

New member
אז זהו ש...

פעם התביישתי לומר את זה אבל היום אני אומר את זה בעצב אין לי חברים!!!!!!!!!!!!!!! ולצערי אין לי אנשים שבאמת קרובים אלי... האנשים שאני מרגיש הכי קרוב אליהם הם החברים מהאייסיקיו שלי שבחיים לא ראיתי אותם והם רחוקים ממני מאוד...
ירדן

יודיX3

New member
היי מלאך

לפעמים קשה להתחבר לאנשים והתיידדות וחברות עם אנשים לפעמים בא בקלות ולפעמים לא. גם לי היו תקופות בחיים שהרגשתי נורא בודד, אבל החיים דינמיים וכל הזמן סיצואציות נוצרות ולפעמים עם קצת מזל מוצאים את האנשים הנכונים אפילו בלי להתכוון.

eclipse angel

New member
תודה אבל...

אבל מתי זה כבר יגיע היום הזה??? אני לא יכול יותר ניסיתי למצוא תעסוקות אני מצייר\כותב שירים\ שר\לומד\ואפילו רוקד בחדר שלי וזה שוב חוזר וזה שוב שוב שוב חוזר אני באמת לא יכול יותר ירדן

BabyBoy1

New member
../images/Emo24.gif

אז אולי פשוט תתחיל להכיר אנשים מהרשת שגרים קרוב אליך
או שתנסה להתחבר עם אנשים מהלימודים, או מכל מיני מקומות...בני עקיבא

eclipse angel

New member
ניסיתי...

... אבל אני לא יכול זה מרתיע אותי אני כל הזמן מתפרש על מקומות כמה שיותר רחוקים ובקשר לחברים מהלימודים, אני לומד בכיתה מאוד מצוצמת ואני אומר לך שכל השנים שאני לומד איתם לא מצאתי אף אחד שבאמת יכול להיות ידיד נורמלי שלי ובני עקיבא? אני לא יודע... אני .. אממ...אני מרגיש שייך.. אני אל יודע איך לומר את זה אבל אני אשתדל.. אני מרגיש שאני לא הטיפוס הזה, אני חושב שאני קצת מפחד מפורום כזה אני לא יודע אוףףףףףףףףףףףףף

eclipse angel

New member
אני חייב לציין ש..

שרוב האנשים שאני מדבר איתם הם בכלל לא בסביבות הגיל שלי הם בני 20-24

למעלה