ערב טוב

אמילי ב

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

אני מתאמנת בארניס חצי שנה והיום הלכתי לשיעור נסיון בג'יאו ג'יטסו אצל חיים פאר. עברה עלי חוויה מדהימה, זה היה שיעור קורע ביותר
..ומאוד נהנתי. למרות שבוודאי יש לי עוד המון מה ללמוד.. זה היה מעניין לראות את השוני בין הארניס לג'יאו ג'יטסו ולחוות סוג אחר של אמנות לחימה, של טכניקות ותרגילים. רציתי לומר תודה לחיים ולחניכיו שקיבלו אותי יפה והסבירו לי את התנועות והתרגילים שפעם ראשונה התנסתי בהן.
ואם שרירי לא יישארו תפוסים אשתדל לבוא גם שבוע הבא

שמחה שנהנית../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אולי עוד תצליחי יום אחד לגרור לשם קשישה כמוני
האמת שמעתי נפלאות על חיים פאר.....שמחה שנהנית!!

../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifנ נ ננ נד ננדיןןןן

ננדין

New member
מי זאת? מה היא רוצה??? ../images/Emo5.gif

תתרחקי ממני יה ארניסדורית! אתם משוגעות!!! מסתובבות לי עם סכינים, מקלות ובולו ברחוב...

ננדין../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

וכל מה שיש לי לומר לך זה: ס ר ג ל ........סרגלללללללללללללל.....סרגל
והמבין יבין!!

ננדין

New member
do not violate the holy cow../images/Emo70.gif

it is a sacred beast saved only to true believers of shiva!!! and also to the carnivors...
|אייקון שלי עובד לשיפור הבגרות באנגלית|

הוולי שמוולי!!../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שוווווווווו? תביא מיד סטייק אנטריקוט 300 גרם!!!
דרך אגב ננדין....אם אני אתן
ל-
, היא תהפוך ל -
???

אלוהים אדירים

אם זה היה קורע לך, אני מרגיש שאם רק אעבור בסביבה אותש. אבל ברצינות - ספרי איך ומה היה...

אמילי ב

New member
אתה צודק../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif

לא תארתי לעצמי שאזיע כל כך הרבה באימון. האימון נמשך שלוש שעות ורבע(!) וכלל בתוכו: חימום עצמי(וחימום מאוד חיוני אחרת לא תוכל ללכת אחרי האימון.) קצת האבקות על המזרן ולימוד טכניקות בסיסיות...מה המטרה..איך יוצאים ממצבים כאלו ואחרים..מה לא לעשות... חימום קבוצתי שכולל בטן, שכיבות שמיכה, גילגולים , התהפכויות, ריצות, בעיטות, קפיצות על רגל 1, הליכה נמוכה..(רק החימום קורע!) אחר כך עבדנו בזוגות על תפיסת היריב והטלתו, קצת איגרוף(עם כפפות) מול יריב, שוב עבודת קרקע עם בן זוג שהיא מאוד קשה כי השתמשתי בהמון כח למרות שלא צריך אלא רק טכניקה קובעת פה..אז הוצאתי אנרגיה פי שלוש מכולם והרבה פעמים לחינם. לסיכום: מאוד נהנתי, זו השלמה מצוינת ל"ארניס" (לדעתי) כל עניין הקרקע מאוד מוסיף, אתה משתמש בהמון שרירים שבד"כ אינך משתמש בהם ואתה לומד לעבוד במצבים שאתה לא רגיל לעבוד בהם. ואחרי אימון כזה אתה חושב רק על דבר אחד :
אה-ועוד דבר: חובה!!! מסאז'יסט צמוד אחרי אימון כזה
.

כל אימון הוא שלוש שעות ורבע?

או שזה היה מאורע מיוחד? אני יודע שאני אחרי שעה וחצי מאבד ריכוז לחלוטין...

ננדין

New member
כן! 3-4 שעות...מה זה כזה נורא?

ויש גם אנשים (כמעט כולם...) שמגיעים גם חצי שעה לפני ונשארים גם קצת אחרי אז זה בהחלט יכול לעבור קצת גם את ה 4 שעות...

ננדין

New member
לשעבר, כרגע אני לא מתאמן בכלל

אבל הלב שלי עוד שם וכנראה שהגוף חזור בקרוב גם...

נורא, לא, אפקטיבי (לי?) גם לא

מנסיוני בשיעורים ארוכים ובסמינרים, אחרי שעה-וחצי-שעתיים, אני מאבד ריכוז. כזה אני.

למעלה