ערב טוב

AliceW

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

ובכן, אתם בוודאי לא זוכרים אותי. אני סיון. אני בת 18 וחצי נכון לעכשיו, ואני אשקלונית גאה. נדמה לי. על כל פנים, לאחר מפגש של פעם-בשנה-וקצת עם רוית (הדבר היחיד שממש נחמד בלהיות חיילת זה הנסיעות חינם. אין. המצאה אדירה
) החלטתי לשלוח את הודעת הפעם-בשנה-וקצת שלי. וזהו. וחוצמזה מה שלומכם? מה התחדש? איילת, מה שלומך?

Rוית

New member
אוו שלום גברת סיון!!

תהיתי אם תבואי להגיד שלום אחרי העלאת הזיכרונות שלנו
אין תירוצים, תראי יותר נוכחות פה!

AlanisJunkie

New member
היי סיוון, אני זוכר אותך:)

מה זה צריך להיות ככה להיעלם? :) עכשיו כשחזרת אין דרך לצאת. את נשארת פה:) ברוכה השבה! :)

o0Invisible0o

New member
איילת משתחררת.../images/Emo9.gif

יום שני חפש"ש!
ואז אין יותר נסיעות חינם והנחות בקולנוע, אבל בחיי שזהו החיסרון היחיד!
XD
סתםסתם, מה איתך? מה תפקידך בצבא? ותפסיקי להעלם כבר.

Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gif

עוד שנתיים...... היום פזמולדת. שמתם לב או לא, אני כל הזמן בריתוקים
.... 35 למוות....

Rוית

New member
ולמה אתה בריתוקים כל הזמן?

כל הזמן עושה צרות אמיל?

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif...

ריתוק 21 על נפקדות של 24 שעות (אמרתי שהיתה בעיה בתחבורה הציבורית...המג"ד החליט שזו הקטנת ראש מטורפת) 21 יום מחבוש על נפקדות שניה של 3 לילות, ריתוק 21 על דו"ח מ.צ ריתווק 28 על סירוב פקודה ועוד כמה שבתות שהיו באמצע על כמה שבירות שמירה, התחצפויות וכל המשפחה...
כוסאמק....הייתי יכול להיות הרבה יותר זמן בבית...

AliceW

New member
אני../images/Emo35.gif

אני מדריכה. של מה ולמה, אין לי כוח לחפור. אבל בואו נאמר שזה אחלה ג'וב אחרי הצבא. הייטק וכאלה. נו. אתם יודעים. הקורס שלי גם היה יומיות ואין דיסטנס בכלום, אני סוגרת שבת אחת לשלושה חודשים, שומרת פעם בחודש, ואני מסתחבקת עם המפקדות שלי. בטקס סיום קורס שרתי כמה שירים, ודווקא באותו יום לא הבאתי גיטרה. אז אחת מהן הקפיצה אותי לאשקלון (והיא סגן, לא סתם איזה רב"ט שיש לה פז"ם של אולי חצי שנה יותר ממני.. כמו המפקדת בטירונות) ואז בדרך אמרתי לה "עדי עדי, אני רעבה, בואי נלך לארומה". אז הלכנו
קיצר, אני לא באמת עושה צבא. אני סתם לובשת מדים ונהנית מהחינמים. לא פעם ולא פעמיים נרדמתי בשמירה ולא עשו לי כלום, אנחנו מזייפות פטרולים וישנות באמצע פטרולים. גם בשבת היחידה (!!) שסגרתי כל השירות (ואני בצבא שלושה חודשים.. וזה היה לפני שלושה שבועות בערך
) לקצין תורן היה מכשיר קשר, ולנו היו שניים, אז התחלתי לעשות רדיו בכאילו באמצע השמירה, וראיינתי אותו, והוא זרם עם התוכנית שלי
קיצר, אני נהנית בצבא. ורוכשת אחלה מקצוע לעתיד. מה רע

o0Invisible0o

New member
נשמע מצויינת!../images/Emo9.gif

מתעניינת קצת במה את עושה..
כי גם אני יוצאת עם מקצוע בהייטק [בעקרון תמיכת מחשוב, אבל התקדמתי לסיסטם.
] ואני לא מרגישה שסתם לבשתי מדים למרות היומיות, הקריה, התנאים וכו' וכו' כי טחנתי לילות בבסיס, שבתות, הקפצות והרבה שעות ללא שינה. אנחנו מבצעיים ואפילו בחופשים הטלפונים נגמרו [לעזאזל, אני גם עושה מילואים!
] אבל מודה על מה שהיה, על הניסיון שרכשתי, על האנשים והחוויה ואפילו מרגישה שתרמתי!
חבל שמבחינה צבאית לא רוכשים לתפקיד שלי כבוד ומזלזלים בו כי אני לא עוסקת במודיעין עצמו. אבל נו, מודיעין שחצנים וזה ידוע.
שבת אחת בשלושה חודשים ראשונים?
באמת נתון מדהים! קורס יומיות בלי דיסטנס? קצת מבאס, לא? שבירת דיסטנס בקורס הייתה אחד הדברים!
יאללה, אל תעלמי, באמת.

למעלה