מלאכית84רחלי
New member
ערב טוב../images/Emo13.gif
קניתי לפני שנה מחשב נייד והאמת הוא לא כל כך משמש בתור נייד... אני כמעט לא מוציאה אותו מהבית. אבל בקרוב אני אצטרך לקחת אותו איתי ללימודים. בינתיים המסכן כבר שנה מחובר לחשמל ורציתי לדעת אם זה מזיק לבטריה שלו? אם אין אוברצ'רג' (טוב באמת שנזכרתי לשאול אחרי שנה...
) לפי ההבנה המועטה שלי אני רואה שהנורה של הסוללה לא דולקת והנורה של החשמל כן דולקת, זה אומר שמי שמספק לו את הכוח כשהוא מחובר לחשמל זה החשמל ולא הבטריה ולכן אין שום משמעות אם אני שמה אותו שבוע או שנה בטעינה? אה ועוד משהו - קניתי אותו שיתאים לביצועים המועטים שהוא נדרש להפגין כאן (כבר צוחקים עלי שהוא צפוני והתפקיד שלו זה לעשות ציפורניים
) - הוא ממש ממש בסיסי, השאלה אם אפשר קצת לשדרג אותו כי הוא איטי יותר מצב מת. יש לי 256 זיכרון ואני ממש לא מבינה בזה (DDR מה? 2? מה ההבדל?...) ממש סליחה על הפגנת הסתימות הנשית בכל הקשור למחשבים
קניתי לפני שנה מחשב נייד והאמת הוא לא כל כך משמש בתור נייד... אני כמעט לא מוציאה אותו מהבית. אבל בקרוב אני אצטרך לקחת אותו איתי ללימודים. בינתיים המסכן כבר שנה מחובר לחשמל ורציתי לדעת אם זה מזיק לבטריה שלו? אם אין אוברצ'רג' (טוב באמת שנזכרתי לשאול אחרי שנה...