ערב טוב everybody

חומד את חיה פה עמנו

לכן עליך להמשיך לחיות פההההההההההההה, הוא חלק מעברך וחי בתוכך , בטוחה שהוא ישמח שאת מבלה שחררי אותו לשמים , תחיי איתנו ובנינו צרי בלי ותהני לפי מה שמתאים לך סיכונת

CHEN39

New member
ערב טוב everybody

מה שלומכן היום? אח החופש. יחי החופש. כל השבוע הזה אני בחופש. איזה תענוג!!!!!! רציתי לספר לכן, יקרות שאני עדיין באותו סיפור. זוכרות??? אז ככה, הדברים זורמים בצורה טובה, נעימה מאד. אני יכולה לומר שהבחור יודע את מלאכתו מכל הבחינות... עיקר התמחותו היא בניתוץ החומות שבניתי במסירות כה רבה. התחושה היא טובה, מילים חמות, חיזורים, קיצר מומלץ בחום. אז תסבירו לי בבקשה , למה עדיין זה מרגיש כמו בגידה?? אני מנסה להתעלות מעל תחושה זו, אפילו "משוחחת" עם אהובי ז"ל, מבקשת שיפרגן, שלא יכעס, מתנצלת... על מה ? על זה שאני נהנית ממשהו? על כך שאני עדיין חיה ומצפה אף להינות מכך? למה? אני אוהבת אותו ותמיד אוהב. לנצח!!! מה יהיה?

חן../images/Emo24.gif

חן יקרתי,את לא עושה שם רע לאיש . ואת חיבת לעבוד על עצמך!!! את לא בוגדת כי אין אף אחד ישן לידך בלילה, מלווה את חייך,תומך ומפנק. ,רק את לבדך צריכה להשתחרר מהתחושות הללו .

meshi4

New member
חן...חופשה נעימה וכייפית../images/Emo137.gif

בקשר לתחושת הבגידה שאת מרגישה. דעתי כמו דעת החברות כאן .עליך לעבוד על עצמך ולא לייסר את עצמך במחשבות שמא הוא שם למעלה כועס עליך.ההפך תחשבי כמה היה רוצה לראות אותך מאושרת. בקשר הראשון שלי לא היתה לי שום תחושת בגידה .ידעתי בודאות שהוא היה רוצה לראות אותי מאושרת ושמחה בחיי. יצא לי לשוחח עם אלמנה שסיפרה לי שבכל פעם שגבר היה מחזר ומתקשר אליה .היא היתה עולה לקבר של בעלה המנוח לבקש סליחה.שאלתי אותה :אם בעלה היה קנאי? והיא ענתה שכן. אני חושבת שזה ענין של המחשבות שלנו עם עצמינו וככל שהמחשבות תהיינה חיוביות כך יהיה לנו טוב יותר.

../images/Emo24.gif חמודה

את צריכה להבין שאת חיה פה ועכשיו , והאהבה זה חלק מהחיים שחררי אותו אל השמים , תני לו לעוף בלי נדאגות ומצפון מיוסר ואת תחיי את מה שנקרא על דרכך, טוב לך איתו , ואת שלמה עמו.

CHEN39

New member
חברות יקרות

תודה על התמיכה. אתן לא מבינות כמה חשוב לי הפרגון שלכם בנושא. רק מי שעברה דבר כזה יכולה להבין ולהביע דעה רלוונטית ואמיתית. בינתיים אני ממשיכה. כל דבר שאני עושה איתו הוא בבחינת תקדים עבורי. זה נעים ומייגע כאחד, מכיוון שיש כל כך הרבה מחסומים וחומות שבניתי לעצמי, ולהסיר אותם זו משימה לא קלה כלל. שוב תודה לכן מקסימות. דרך אגב, ההתעסקות הזו בקשר, היא די משחררת ומגרשת את השדים. בסך הכל עם כל הקשיים שלי, זוהי הנאה צרופה חדשה ומרעננת. ושוב, מומלץ בחום.

meshi4

New member
חן...הזדהיתי עם:

" ההתעסקות הזאת היא די משחררת ומגרשת את השדים" לפעמים "צל הרים נראה לנו כהרים".אני בטוחה שאהבה חדשה עושה טוב לכל אחד .משכיחה גם את הכאב מעלה את הבטחון העצמי וגורמת להרגיש נפלא. המון הצלחה .

גלין1

New member
נעים לדעת

שאפשר להשתקם ולצאת מהחומה הזאת שסוגרת עלינו, אני בהחלט מקווה שבקרוב גם אני אוכל לספר לכן חוויות כאלה, למרות שאיני משלה את עצמי שבבת אחת הכל יתהפך ויחזור להיות כמו מקודם.

meshi4

New member
גלין...../images/Emo24.gif

מאחלת לך שבקרוב תספרי לנו חוויות כאלה.יחד עם זה אהבתי את האמירה שאינך משלה את עצמך שהכל יתהפך בבת אחת ויהיה כמו קודם.שום דבר לא חוזר להיות אותו הדבר. כתבתי משהו מהרהורי ליבי לפני זמן מה מחשבות הרהורים חששות ופחדים על הזמן שרץ ועל משהו להגשים אחרי הכל החיים יפים ודי מרוצה מהעניינים בכל זאת משהו חסר משהו בי חושש ועוצר האם ימצא החיבור שיתאים? הרצונות יתאימו וישתלבו ויווצר האמון המשלים? היהיה מינון נכון ובקצב של שנינו עם פינת המרחב הנחוצה לנו? חששות ושאלות שמתרוצצות בדמיון חלקן ממציאות וקצת נסיון מחשבות והרהורים חדשות לבקרים על כמיהה לאהבה במינון המתאים

למעלה