ערב טוב שרלילונים מתוקים שלי

ערב טוב שרלילונים מתוקים שלי

ספרו לי בבקשה : כמה קשרים רומנטים ויזיזותיים כבר ניהלתם ? יותר מאחד ? יותר משלושה ? שרלילונים סידרתיים ???? [ סתם סקרנית ]

דינהmeat

New member
ועכשיו יותר ברצינות :

מאוד לא רוצה לספור כמה שלא היו שוים הזדמנות שניה. פשוט לא היה שוה לנסות שוב וויתרתי. קשרים רציניים שנמשכו קצת יותר זמן - שלושה-ארבעה. אבל לא נמשכו יותר משלושה חודשים. כיום הקשר הכי הכי טוב והוא נמשך שנתיים, והוא נהדר לי !

עדיף קשר של כחצי שנה ../images/Emo70.gif

המטרה העיקרית של הקשרים מחוץ לנישואים היא לברוח מהשיגרה היום יומית האפורה והצפוייה מראש קשרים ארוכים של כמה שנים נכנסים כבר לתחום של השיגרה השנייה ... אז לברוח משיגרה אחת החוקית ולהיכנס לשיגרה שנייה ? למה ? בשביל מה ? ממש לא מתאים לי לעניות דעתי הקשרים הכי יפים הם הקשרים של כחצי שנה ... טועמים מהכל וממשיכים הלאה אחרי הפסקת התרעננות אם מדברים על גיוון ... אז חברה ... דייי להיות מרובעים ותגוונו

כולל בחו"ל ?

תני לי לחשב ... אני חוזר אלייך עוד כמה שעות אם אני טועה בספירה יהיו כמה שרלילות שיעלבו ... לא נעים לקפח מישהי אז מה אם היא לא ידעה לרדת ? אז מה אם לא הייתה מגולחת ? אז מה אם אהבה רק במיטה ? אז מה אם רצתה הפסקה כבר אחרי חצי שעה ? אז מה ... רק בגלל זה אני לא צריך לספור אותה ? לא לא לא סבלנות יקירתי ...

דינהmeat

New member
לא זכור לי שיש לך בעיה עם זה ../images/Emo67.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

B פאבלו

New member
ארבעה

אחד בבתוליי היה גמגום אחד רציני השני היה נפלא ונמשך כחצי שנה השלישי אפשר לומר ניצול מיני הדדי בטירוף הרביעי שתם לא מזמן היה מתוק בוגר והכי בשל. החמישי שישי ושביעי... עוד יסופר עליהם רבות בפקולטה למדעי השירלול חחח לסיכום ...מכל קשר לוקח את החיובי...והיה לא מעט.

מורינה

New member
היו ....

אבל אני מחשיבה כרומן אמיתי רק את האחרון שבהם... לפניו היו .... ועוד יהיו....

dalida3

New member
הקשר שלי הוא הראשון,ואני מאמינה

שיהיה גם האחרון (אוטוטו שנה יחד) לא חיפשתי את הקשר הזה,הוא פשוט בא. וכשזה יגמר לא אחפש אחר.אם יבוא יבוא ואם לא אז לא.

אחד ארוך ושניים קצרים

חחחחחחחחחח זה נשמע כמו הזמנה לאורגייה הקשר הארוך נמשך כמעט 10 שנים(!) היום אנחנו חברים טובים, וזה מפליא אותי איך מי שהיה מושא תאוותי, היום לא מעורר בי ואפילו פעימה אחת מיותרת.. אחד שבא במקומו, אבל היו לו יסורי מצפון אז הוא זרק אותי מהר ואחד שהוא לא יודע שהוא בא במקום הבמקום, אז אנחנו עדיין בשלב של ההסתובבות סביב הזנב..

למעלה