ערב טוב שיהיה....

sfaradi

New member
מה המצב אח שלי הכול טוב

אז אריק מה המצב תאמין לי אח שלי אני רואה את זה רק כדי ליצחוק מהשתויות שלך אתה באמת בן אדם מאוד מוכשר.אז תישמע אני מאשדוד קוראים לי חי אוחנה אני גם מרוקאי אז אני חושב שיש בנינו דיבור ? אז מאוד היתי רוצה שתיכתוב לי כי אני ממש הרבה זמן רוצה להכיר אותך כי אתה פשוט בן אדם קדוש אז איך אומרים הסבתות המרוקאיות ילה ביי אבני ותימסור לכולם שמה ד"ש אז ילה ביי קפרה אני עיפה כול היום אני על הרגליים ביי ביי סתם אז תיכתוב אח שלי ביי

אם זה אריק תכנס בבקשה !!

אין עליך אבל ממש אני אדם בעולם שמצחיק אותי כמוך אין פשוט אין אתה תותח אתה מלאך אתה צחיק אתה חתיך וכשיהיה את המשחק של מי רוצה להיות חברה של אריק עם היית צעיר ב10 שנים אני הייתי רוצה ( עכשיו כבר יש לי חבר אז לא משנה :) אבל רציני אין עליך אתה ממש שווה עוגיה :) בכול אופן רק שתדע שהתחלתי לדבר כמוך :) וזהו בהמון המון אהבה ומקוה שקראת עפרי

לאריק היקר!

מה שלומך? שמתי לב שהחלפת לוק, מתאים לך מאד. אריק אתה מצחיק מאד, ואני מקווה שתמשיך בוואי בלילה ותעלה לתוכנית משלך. ראיתי בראש אחד את התחפושות שלכם של המורדים, וזה נורא יפה בעיניי. ויש לי שאלה עליך: למה אם כל הכישרון שלך אתה לא הולך להיות קומיקאי? אוהבת שליחת האהבה.

למעלה