ערב טוב שיהיה....

ערב טוב שיהיה....

ערב טוב לכולם.... אז כמו שאתם רואים החלטתי להכנס גם אני לכאן ולעזור לכם, אני יודע שאני לא יהיה כאן הרבה, אני ישתדל להכנס כמה שיותר אבל אשמח אם תציפו אותי בשאלות. אז ערב טוב!!!!!

חגית 19

New member
../images/Emo124.gifפששששש..אריק משעלי בכבודו..

ובעצמו...שיחקת אותה גבר..כבר חשבנו שלא אכפת לך ממנו...

barak3k

New member
אריק אין כמוך

אריק אתה עושה את התכנית הזאת כלכך קטלנית אין כמוך בעולם

dor302

New member
../images/Emo26.gifזה לא אריק ...../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

get well

New member
../images/Emo26.gifדור כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

גם לי לא נראה. אבל איך אתה יודע???

get well

New member
מאיפה את מומחית כזאת???

גם של מורן לא כתוב בחום אז תרגעי את לא כ"כ חכמה!

יע לה

New member
חבל...

מכיוון שנדמה לי שהוא ממש לא מודע לקיומך... וחוצמיזה את חתיכת זקנה... ולא בגיל... בהתנהגות...

dor302

New member
רואים שזה לא הוא...

ואם זה היה הוא הייתי מקבל ממנהלת הפורומים אישור להאדים אותו בכדי לדעת שזה באמת הוא...!

selashani

New member
אריק תקרא

אריק, אתה הכי חמוד בעולם ואתה עושה להם את התוכנית ! דרך אגב הערה קטנה... כותבים אשתדל ולא ישתדל... הוא- ישתדל, ילך, יכתוב אני- אשתדל, אלך, אכתוב בכל אופן, אוהבת אותך אריק!

יע לה

New member
סליחה ??????????????????????

חתיכת פסיכופטית שכמותך!!!! אם הוא מרוקאי זה אומר שחייבות להיות לו שגיאות כתיב??? מה זה קשור בכלל? זקנה! את פשוט זקנה פסיכופטית!!! זה ממש אבל ממש לא קשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הערותייך תכתבי על דף לבן גדול ותשלחי לסיד או משהו... ובקשר להערה מטומטמת נוספת שלך: אמרת לי... בפרטי ופה ש: "אני לא דו... הנסיון המיני שלי עם בנות.... " בלה... בלה... בלה....בלה...בלה... את כל כך טיפשה... שזה מדהים הפסיקי לסתור את עצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביזיד... את אמרת והוכחת שאת הומופובית חסרת כל הגיון... ועכשיו את טוענת שאת דו???? איך את מעזה????????? בשם כל הדובים (דו מינים/בייסקסואל) שבמדינה הארורה הזו, אני מבזה אותך!!!!! אין לך כל זכות את זו שמוציאה לנו שם של לא אמינים. אוף! פשוט תמצאי חיים! גם כן! בת 30 ומשהו ואין לה אף אחד... תמצאי עיסוקים יותר מעניינים מלדבר על סיד ועל סקס כל היום באינטרנט... בפעם המיליארד: JUST THINK זה מה לא קשה... מבטיחה לך....

יאללה איך הוצאת את כל העצבים שלך

בהודעה הזאת.... ממש כמו הר געש שהתפרץ או בלון שהתפוצץ...!

יע לה

New member
כנראה...

פשוט, אנשים עם דעות קדומות הם האנשים הכי מרגיזים בעולםםםםםםםםםםםםםם...

למעלה