ערב טוב שווים....

טוסקה אני לא אוכל להצטרף אליכן לקפה

בגלל מצוקת החנייה
... אבל לעומת זאת אני נשארת לקרוא את כל ההודעות כאשר ברקע מנעימה לי מוסיקה ששלח ישראל...אומנם לא עבורי...אבל גנבתי אותה...

אנירמי

New member
יעל שלום

הבחור שבונה את האתר הוריד את השיר כל ציבעי הקשת מנענע היכות הסביבה אמרתי לו על התיקונים הכתובת של האתר www,musicalgift.co.il קוראים לו ערן אם את רוצא לעשות שינו י שם

פפוש4

New member
ישראל זו שערוריה!!!!!!!!!!!

איך ומי מסר לך את הפורטרט שלי זה לא פוור עכעשיו כולן כמה יפה אני!!!!!!!!!.... ישראל מה עם הבקשה שלי מהבוקר ?? נעימה של להקת ספיירו ג´יירה בבקשה וחוצמזה אתה ענקקקקקקקקקקקקק

Sודית

New member
ישראל, עכשיו נדלקתי עליך....סופית:-

אתה קצת דומה לי....הא?????.. אפשר הסבר איך מעבירים, שיר או נעימה לפורום??? האם אני יכולה גם מהתיקיה שלי, לשלוח לכם מוזיקה??? יש לי משהו מטריף....מתה לשלוח לכם. סודית שומעת לבד.

ישRאל

New member
חברה לא להסחף,,אני לא

סופרמן,,ס"ה אדם ממוצע שמנסה לרצות את כולם ולא תמיד מצליח,,מי שמבקש שיר הרבה יותר קל לי אם תגידו את שם השיר,,וגם אז לא תמיד בטוח שאצליח פפוש ספירו ג´רה לא שמעתי למרות שאני חובב ג´ז תנסה למצוא את שם השיר ואז אולי,,אולי,,שירים בעברית עדיין יותר קשה משום שאין אתרים כמו אצל האמריקאים,,אז בס"ה מה רע לנו??עוד יום בגן עדן,,, פיל קולינס

טוסקה

New member
בינתיים חזרתי... אז ככה

סודית, הפסדת... פשוט כייף לשבת בבית קפה בחוץ. אווירה סתווית מקסימה. קפה ברד קר בטעם מוקה... חברים נחמדים...מה עוד צריך. ישראל, התמונה מוכרת לי... היתה תקופה שגם אני נראיתי ככה
באה לפעמים - אפשר למצוא מקום ללא בעיות חניה, רק תגידי שאת באה... ויעלי - את מוזמנת תמיד. רק לא כל כך ראיתי אותך כאן בזמן האחרון

maxima

New member
טוסקה ............./images/Emo46.gif

גמ´אני רוצה קפה למה את לא מזמינה אותי??

yaely2

New member
מנהל
אוהבת אותו חם, חזק, ומתוק../images/Emo141.gif

שלום טוסקה, שלום כולם. מעידה אני בכם את השמים ואת הארץ שאני תמיד מוכנה להיקרא לדגל, בפרט כשהוא הפוך חם חזק ומתוק (הקפה). מבטיחה שלכל מסר המזמין למפגש אעשה כמיטב יכולתי להגיע (חבל הלימודים שלי מתחילים כבר ביום ראשון הקרוב) ובכל זאת אשתדל כמיטב יכולתי. תודה מראש יעלי *הקפה שהכנתי לי כפיצוי, היה מה זה טעים

B T1

New member
יעלי! את כותבת שהוא....

חם, חזק, ומתוק. יעלי! וכסף יש לו?

maxima

New member
ישראל ...לפי מיטב......../images/Emo9.gif

זכרוני לכ היו לך כך כך הרבה שערות מה זה פאה???

ישRאל

New member
לא פתאום גדל השיער,,,,

אני חושב שזה מהתרופה החדשה,,,,,שהיתה צריכה להגדיל משהו אחר,,,

למעלה