ערב טוב שווים....

Sודית

New member
ערב טוב שווים....

תשמעו...ממש קשה לי איתכם... אני באה אחרי העבודה ו.... כמה עבודה יש פה....איזה דברים... איזה שירים....ואתה ישראל.... כבר שאלתי איפה אתה עובד, לא??? תגיד ת´אמת, אתה פנסיונר?????? הבטחת לי עבודה אצל הפילים...הבטחות... ובאמת שכייף איתכם....יש כאן הכללללל. אני באה הביתה, מכינה לי קפה (סיגריה כמובן) משהו קטן לזלול ואני יודעת שאשב לי לקרוא אותכם ואהנה מהרבה דברים...זה כייף אמיתי...בחיי. הרעיון של הטיול עם היקב...נהדר. מילות האהבה של הצייר (המאוהב טוטאלית) ומקסימה. תגיד צייר מי זו המאושרת??? איזה כייף לה. וישראל עם השירים....על הבקר...על הלילה... כולו שירים...אהבה ושמחה...פשוט תענוג. ו...סופטטייייי...נווווווו.....מה היה???? ושוב...מגי ובעצם כולם...יש לי רעיון של... אחרי הגשם....נו מה??? מה עושים אחרי הגשם??? סודית מתכייפת לה איתכם. סודית מבולבלת מכל הדברים.

ישRאל

New member
סודית,,,אני מוכרח להגיד לך,,,

שכיף לי לקרוא אותך ,,,הכתיבה שלך כל כך "זורמת" וניכנסת לי לורידים,, הכנות,את נישמעת כל כך אמיתית,הפירגון,כל הכבוד,,,רק תיזהרי אני עוד,, עלול להתאהב בך,,והנה אני שולח לך 99 בלונים

ישRאל

New member
ואולי השיר הזה יותר מתאים,,,

חזרת מהעבודה לא?? 5--9 דולי פרטון,, נחמד,,,,ראיתי גם את הסרט,,

ישRאל

New member
תגידו,,שמתם לב שרותי נעלמה לנו

כך בשקט בשקט,,,מישהו יודע היכן היא??

שלום ישראל.......אני ורד שאוהבת../images/Emo23.gif

מאוד מאוד את השירים שאתה מביא לכאן, ומקשיבה להם בתענוג נוסטלגי מרגש. הייתי רוצה לבקש ממך שיר. שיר שאני מאוד אוהבת - מאוד. אינני יודעת מי שרה אותו - קוראים לו - או חלק מהמילים הן, "אסוף את המעשים- את המילים והאותות כמו יבול ברכה - כבד מנשוא"

magy

New member
אז חיפשתי ורד.........אבל

יש לי רק את המילים............ אסיף (אסוף את המעשים) מילים: איתמר פרת לחן: נעמי שמר אסוף את המעשים את המילים והאותות כמו יבול ברכה כבד משאת. אסוף את הפריחה אשר גמלה לזיכרונות של קיץ שחלף בטרם עת. אסוף את כל מראות פניה היפים כמו את הפרי ואת הבד האדמה היא אפורה מתחת לשלפים ואין לאור לתת לך דבר. ואין יותר גבעול חולם על שיבולתו ואין יותר נדריי ואסריי רק הבטחת הרוח עם הגשם בעיתו עוד יחולל את עפריו בתום תשרי.

תודה מגי - חשבתי שאוכל להתרגש../images/Emo39.gif

עם השיר הנפלא הזה ברקע. אולי ישראל ימצא אותו יש לו מאגר עצום ונהדר.

magy

New member
ישראללללללללללללל

מדובר בשיר עברי.....שביצעה גם נורית גלרון.... לא שיר לועזי. האתר עם שירים לועזיים נמצא בקישורים של הפורום.... כל אחד יכול להכנס ולהקשיב........ נדמה לי שקראתי לו "אולדי´ס"........

yaely2

New member
מנהל
אלפי תודות ישראל../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

ישראל, ששה עשר טון של נשיקות חיבוקים ותודות יעל

אנירמי

New member
שלום יעל

הבחור שבונה את האתר אוריד את השיר מנענע הוא גם יעשה את התיקון שאמרת לי.

Sודית

New member
אהלן ישראל...אתה מסמיק אותי...דיייי

ואם תתאהב אז מה???? מי כבר פוחד מאהבה היום???? מי כבר מוצא אהבה היום??????? מי יודע להעריך אהבה היום?????? אוףףףף...המחלה הכי נדירה... הכי שווה...הכי קשה....הכי אחרת שיש. סודית רוצה להיות חולה....לה לה לה

למעלה