ערב טוב ....שאלה

ערב טוב ....שאלה

לאחרונה פנו אליי כמה וכמה אנשים עם שאלות לגביי "הודיה" ,הצמח שמדכא תאבון ומסייע בהפחתה במשקל,קראתי מאמרים רבים לגביו, אבל אני מחפשת מי שיכול לתת לי מידע מיד ראשונה,מי שהתנסה בו או מכיר מי שהתנסה. המשווקים שלו בארץ ובעולם-מטבע הדברים- מספרים עליו ניסים ונפלאות אבל אני מעט חשדנית ולכן אשמח מאד לכל מידע נוסף. תודה מראש וערב טוב

צמח ההודיה

שלום לך אורה, אכן רבות נשאלנו עליו ורבות נכתב עליו, ומה ש"עצוב" רבים גוזרים ממנו קופון, אולי שלא בצדק. צמח - קקטוס ההודיה" הוא צמח הידוע ככל הנראה מזה אלפי שנים באיזורי דרום אמריקה בעיקר לאנדיאנים. הרבה ניתן לקרוא עליו באתרים רבים מהארץ ומהעולם. ניתן גם לרכוש את הקקטוס כצמח יחיד במקומות שונים בארץ. רבים "קפצו" על המציאה וייצרו ביצור המוני קפסולות או גלולות שלדבריהם "מכילות את תמצית הצמח" . במחקרים שנעשו על חלק מהמוצרי, מסתבר כי אכן קיימת כמות מועטה של תמצית הצמח בטבליות אלה אולם, מהמקורות הכתובים מסתבר כי האינדיאנים השתמשו בו כמות שהוא על מנת שיעשה את פעולתו, כך שתביני מדוע אני - איני מאמינה בתוצרים ה"מעבדתיים". איני מכירה מי שהשתמש בו שכן, איני מכירה מי שמגדל אותו אולם, האמת? אם הייתה לי אפשרות לגדלו באופן אישי - ולהרבותו (שהרי קקטוסים מרבים את עצמם והטיפול בם אינו קשה) - אין לי ספק שהייתי מנסה. אל החומרים המשווקים כ"תמציות" וכדומה - אני (וזו דעה אישית !!!!) לא הייתי מתקרבת. כל טוב.

כן,גם דעתי כדעתך , לא מאמינה ,

לכל המוצרים המיוצרים במעבדות ולכאורה מכילים 100% חומר טבעי ,אגב זו גם דעתי לגבי הרבה מוצרים "טבעיים אחרים". קראתי באינטרנט ובספרות על הצמח והוא אכן נשמע מעניין,מאד הייתי רוצה לדבר עם מישהו/י שהשתמש בצמח,אני רוצה להבין מיד ראשונה מה התחושות הפיזיות שהוא גורם להן,מה ,אם בכלל תופעות הלוואי ונראה לי מאד מוזר שעד עכשיו לא הצלחתי למצוא אף אחד שהשתמש בו,אפשר היה לחשוב שהשוק יהיה מוצף בהודיה,שהרי השמנה היא הבעיה החמורה של המאה שלנו. לגבי הצמח עצמו,אני אמורה בקרוב לקבל צמח לגידול ולהרביה וזה דיי מרגש/מסקרן אותי אני "משוגעת" על צמחים וגינון ובצמח הזה אולי טמונה התשובה לבעיה של אנשים רבים ,אולי. אם תרצי אשמח לעדכן אותך ואת חברי הפורום בהתקדמות. שבוע נפלא ושקט

למעלה