ערב טוב ! + שאלה

Kfiriboy

New member
אה כן וברוך הבא [=

כאן זה פורום פאוור מטאל ואני כפיר אבל אתה יכול לקרוא לי כפיריבוי

ReshefG

New member
ערב טוב ! + שאלה

שלום לכם וערב טוב. נתחיל בזה שאני מודה, גם אני חדש בפורום פאוור מטאל, ובתפוז בכלל :|. אני ממש אוהב לשמוע מטאל, ואני גם אוהב פנטזיה, אז חשבתי לעצמי, אולי שניהם ביחד? ואז מצאתי את הפאוור מטאל, ממש סגנון מדהים. עד עכשיו שמעתי את Nightwish, Hammerfall, Blind Guardian, Sonata Artica ו Symphony X. תרגישו חופשיים להמליץ לי על עוד שירים \ להקות. כמובן אני שומע גם סגנונות אחרים של מטאל, כמו ת'ראש, ודת', אבל אני מניח שזה לא המקום לפרט בו על זה. בכל אופן, השאלה שלי לכם מה ההבדל בין פרוגרסיב מטאל (Evergrey ?) ופאוור מטאל ? תודה, רשף.

Kfiriboy

New member
אין בעד מה

תאמין לי שההמלצה עוזרת לי יותר מלך

McBlack

New member
הוא חי באשליות. מחשש פרחים. עזוב.

את הברוכהבא שלי אליך כבר עשיתי בשירשור שרועי (RapeShit) פתח. אני ממש גרועה בלהסביר הבדלים בין סוגי המטאל למיניהם... symphony x למשל... מוגדרים כפרוג-סימפוני-פאוור-משהו-משהו (נדמה לי שאותו דבר גם מוגדרים Kamelot (כן, זאת המלצה), יש ויכוחים על זה עדיין) סונטה הם לגמרי פאוור. ככה מוגדרים רוב השירים שלהם, בכל אופן. נייטוויש הם גות'. לא זוכרת איזה להקות עוד כתבת...
אבל שלושת הסיגנונות (פאוור, גות', פרוג), ממש ממש מעולים. תשמע falconer edguy within temptation פאק המוח הפסיק לפעול. אז לילה טוב לבינתיים.

Blade Of Fire

New member
להקת הפאוור הכי טובה שיש../images/Emo99.gif

"לא זו סונטה" "מה קרה לך זה בליינד גארדיאן" "לא לא! זה אינפקציה להקת הפאוור הכי טובה" סתמו ת'פה כולכם

Blade Of Fire

New member
אני מניח שהתכוונת WTF

התוכן של ההודעה שלי זה כדי למנוע תגובות מחברי הפורום שחולקים על דעתי

DanieLushka

New member
איך הגעת לזה שאינפקציה זה פאוור?

זה רוק-מטאל מתקדם עם נגיעות של בלוז משנות ה70.. בואנה בן-אדם! אתה לא מבין בשיט כאילו.. פאק..

smady by

New member
ממתי אתה מתייחס לדניאל ברצינות?!

חחחח... חבורה של צינים שלא מבינים אחד את השני... מצחיק משהו..

DanieLushka

New member
מה לא היית רציני?! אופס?! ../images/Emo12.gif

טוב ועכשיו ברצינות.. הבנת שצחקתי ורשמת את התגובה הזאת בציניות? או שבאמת לא הבנת שצחקתי ורשמת את התגובה המפגרת הזאת ברצינות?
חיחי קשוח.. יהיה טוב

DanieLushka

New member
נייטוויש הם גות'??? איך הגעת לזה?

אולי וואנס.. 'נערף, אבל מה עם כל שאר האלבומים? נייטוויש הם פאוור.. \: או כמו שמטאל-ארכייבס מגדירים אותם symphonic power metal

למעלה