ערב טוב===>שאלה

N 1 F 8 R 2

New member
לא...

כאילו באף מקום לא כתוב שכן... אז סביר להניח שלא... נראה לי הוא למד לבד..

RoyBlinkBoy

New member
די בטוח שלא......

הוא ומארק תמיד יורדים על עצמם שהם לא למדו אף פעם... אני לא זוכר בדיוק אבל יש איזה קטע ב- the mark, tom & travis show שטום אומר שם משו בעע אני לא זוכר הוא יורד על עצמו כזה נראה לי משו שהוא היה ליד איזה גיטריסטים טובים והוא הופיע לידם והוא צחק על עצמו ואמר משו שברגע הזה הוא הצטער שבחיים הוא לא לקח שיעור גיטרה..... בעע אני לא זוכר אני חושב שהרסתי ת'משפט שהוא אמר לגמרי... קיצר די בטוח שהוא לא למד...

ALMIGHTY

New member
חחחחחחחחח...וואלה אני זוכר

i think i'm gonna ask for christmas some bass lessons

B182

New member
זה מארק לא תום

ואני זוכרת את זה... תום שואל אם מישהו יודע לנגן גיטרה כי הוא לא כ"כ טוב ושהם מחפשים נגן חדש...טוב תשמעו לבד זה דיסק של איזה 70 דקות!!!! חחחחחחחח

RoyBlinkBoy

New member
אה נכון...

חח וואלה אני זוכר את זה... אבל אני זוכר גם את מארק וגם את טום אומרים את זה שהם לא למדו.....

B182

New member
אני מרגישה סוג של בגידה

שאנחנו מדברים פה ולא בפורום השני...?!

RoyBlinkBoy

New member
אני לא..

אני לא מדבר פה מקסימום רואה שאלה ועונה עליה..... בפורום השני מדברים פי אלף על בלינק אין פה שום בגידה..... אפילו המנהל של הפורום נמצא פה..

B182

New member
כן, זה קטע מצחיק....

ובאמת בקושי מדברים פה....חחחחחח

hen182

New member
מה מצחיק בזה שאני כותב פה....

אני כותב פה לפני שהייתי באתר... ולפני שהיה פורום [של האתר] בכלל

RoyBlinkBoy

New member
זה לא אמור להיות מצחיק..

זה לא אמור להיות מצחיק זה אמור להיות עובדה שאנחנו לא בוגדים.. גם את הפורום הזה אני מכיר לפני הפורום של האתר.. (חח מכיר אותו ביום אחד קודם..) אבל אל תדאג.. אף אחד לא מטיל ספק בזה שהפורום השני הרבה יותר טוב...

Box Car

New member
אני מצטט

"אבל אל תדאג.. אף אחד לא מטיל ספק בזה שהפורום השני הרבה יותר טוב..."

RoyBlinkBoy

New member
חח זה נכון...

אני ממש לא מתחנף זה נכון שהפורום הזה יתעורר קצת..... חח ולא הבנתי למה אמרו שאני תמיד כזה... חח מתי התחנפתי? אני בקושי כותב פה הודעות.....

B182

New member
הפורום ההוא באמת יותר טוב...

עכשיו יש כאן הרבה הודעות ומה הנושא שלהם---> הפורום השני...חחחחח טוב לא נזלזל לגמריי בפורום הזה....נופר מפציצה אותו בתמונות שוות!

N 1 F 8 R 2

New member
../images/Emo9.gif

אני גאה להגיד לכם שיש לי 3,318 תמונות של בלינק במחשב...

RoyBlinkBoy

New member
מההההה? 3318? את משוגעתתת

יוווווו כמההההההה....... חחחחחח לי יש איזה 20........ וגם זה בקושי...

B182

New member
כן גם לי...

אבל בשביל מה תמונות....צריכים לשאוף לדבר האמיתי!

למעלה