ערב טוב שאלה

דקל נור

New member
ערב טוב שאלה

מזה כמה זמן אני מקבל "התראה לפני מתן צו למסירת מידע" מרשות האכיפה והגבייה, מזה זה אמור להיות ? כמו כן שלחתי מספר פעמים גם ללשכת הוצל"פ וגם לעורך הדין את ההחלטה על צו הכינוס שבידי. האם עליי לעשות משהו מיוחד ,להגיב,להעביר למנהל המיוחד ? תודה מראש על התשובות.

דקל נור

New member
בהוצל"פ

טוענים שלא מופיע להם שאני בהליכי פש"ר למרות ששלחתי העתק מהחלטת שופט פעמיים עם אישור מסירה, עוד אמרו לי במרכז מידע שזהו הליך שאחד מעורכי הדין ביקש לברר עלי פרטים? המנהל המיוחד אומר שעליי לנסוע להוצל"פ ת"א ולהעביר להם את ההחלטה באופן אישי ,קצת לא מובנת לי ההתנהלות הזו ועכשיו הגיע עוד אישור מסירה ששלחתי להוצל"פ לפני כמה ימים , תודה רבה על העזרה

hutc10

New member
סע להוצל"פ ותן להם את זה באופן אישי

אתה חושב שהשליח של הדואר או מי שזה לא יהיה נותן את זה לפקידה ואומר לה להקליד את המסמך בתיק? הרי הוא מוסר את זה במזכירות ההוצל"פ או במזכירות ביהמ"ש ויש סיכוי סביר בהחלט שזה בכלל לא מגיע למי שזה צריך להגיע. אל תתעצל-סע להוצל"פ ותמסור בעצמך.

דקל נור

New member
זה ממש לא עצלנות

זה 4.5 שעות לכל כיוון ! ובהחלטת השופט המחוזי נכתב "על הצדדים לעדכן הוצל"פ הנוגעות בדבר" זאת אומרת שלא רק את העעתק שלי הם לא קיבלו ? עתה נמסר לי ממרכז המידע שעליי להגיש בקשה להוצל"פ על מנת שזה יוקלד במערכת ??? תודה על התשובות

hutc10

New member
כמה דברים

1. אם זה רחוק שלח עם שליח (לא דואר שליחים אלא חברת שליחויות פרטית). יעלה לך כמה גרושים אבל ימסר למי שצריך. 2. לא מכיר חיה כזאת להגיש בקשה על מנת שיקלידו את ההודעה (או שלא הבנתי נכון על מה מרכז המידע מדבר). 3. נניח שיש בקשה כזו שלא שמעתי עליה מעולם - אז הרי תשלח אותה בדואר רשוםואז מה ההבדל בין לשלוח את הבקשה הזאת לבין לשלוח את ההודעה על מתן צו הכינוס? זה לא מגיע וכנראה שגם זה לא יגיע.

דקל נור

New member
גם אני לא כל כך מבין

את ההתנהלות שם. אם הצלחתי להבין נכון אזי בהגשת בקשה יש מ"ס תיק וכו אולי כך יוכלו לשייך את זה ,למרות שתעודת הזהות שלי לא שונה בין תיק לתיק. וכמו שכתבתי קודם לא רק אני הייתי אמור לעדכן את הוצל"פ אלה גם הנושים והכונס,אז מה הנושים גם מגישים בקשה לעדכן שאני נמצא בהליכי פש"ר ??? מה גם שנאמר לי בפרוש על ידי הכונס לצלם את הצו כינוס ולשלוח עם אישור מסירה לכל הנושים ולהוצל"פ ולהעביר לכונס צילום של אישורי המסירה .(מה שעשיתי 3 ימים לאחר קבלת צו הכינוס) התקשורת שלי עם הוצל"פ מאד לקויה היות והם מכירים את הנהלים והחוקים ואני לא ,אין לי בעיה לעשות מה שצריך הבעיה היא שאני לא תמיד יודע מה צריך. אנסה למצוא שליח כהצעתך אולי זה יותר יעיל תודה על העזרה

למעלה