ערב טוב! שאלה.

Simple but

New member
ערב טוב! שאלה.

אילו אתרים אתם מכירים או רשומים , בהם ניתן להעלות חומרים מוזיקליים המנוגנים על ידכם? אשמח ,וכמה שיותר.

Tuluz Debit

New member
הנה כמה:

www.stage.co.il www.myspace.com www.o-zen.com www.solidrock.co.il www.mp3music.co.il

Shards

New member
אממ

Myspace.com Songweavers.com IndabaMusic.com Soundclick.com Garageband.com Stage.co.il YouTube.com

Simple but

New member
עוד שאלה ,בבקשה

באילו אתרים אתם משתמשים בכדי לשמוע מוסיקה מקורית בסגנונות השונים. אני לא מתכוון לemule או kazza. אני מחפש אתרים שמורשים ומשמיעים מוסיקה מקורית בכל הסגנונות ,ג'אז ,קלאסי סגנון חופשי וכו'. אין צורך מבחינתי שיהיה שם יכולת להוריד. אם כן ,אז אדרבה. תודה!

מרי לי

New member
מקורית....

במייספייס אם יודעים איך לחפש תמיד מוצאים משהו מקורי ומגניב

Simple but

New member
בתור מנהלת הפורום...

חשוב לי שתקראי את דבריי. אשמח להתייחסותך. נושא זכויות יוצרים ,חשוב בעיניי. נכון ,שניתן להוריד כיום כמעט כל שיר ,יצירה וכו' דרך האינטרנט. אני משתדל לקנות את הדיסק בו אני חפץ. הבעיה שלי היא ,שכעולה הצורך להשמיע שיר מן הדיסק לאדם אחר שלא נמצא על ידי , אין לי דרך לעשות זאת באינטרנט ,מבלי להפר את זכויות היוצרים. הרי להקליט או להוריד בemule ולשלוח ,זה הכי פשוט ,אך לא חוקי. מכאן נבעה שאלתי והיא באילו אתרים מושמעים שירים ,יצירות וכו' מכל הז'אנרים ,בביצוע מקורי. כך שאוכל לשלוח לינק לחבר וכו' בכדי שיאזינו מבלי לפגוע בזכויות יוצרים. גם מוסיקה ישראלית. תודה !

Shards

New member
אם זה הסיפור, אז

לרוב תמצא דוגמאות בפורמט mp3 להורדה חינמית, לפחות של כמה שירים מתוך כל אלבום, באתר הרשמי של האמן. כי חברות תקליטים הבינו שהם בחיים לא יוכלו לשים קץ לתרבות ההורדות החינמיות, אז החליטו לפנות אל המצפון של אנשים ולהגיד "הנה, שמנו כמה שירים שתוכלו להוריד בחינם - כמו שאתם אוהבים. עכשיו תקנו את האלבום." וזה עובד :) בהצלחה, עומרי.

Shards

New member
רוב האתרים שרשמתי לך

מציעים את מה שאתה מחפש. נסה במיוחד את המייספייס, Soundclick.com Stage.co.il בכיף, עומרי.

למעלה