ערב טוב...שאלה קטנה

יוסיא

New member
ערב טוב...שאלה קטנה

תמיד חיבבתי את מוזיקת הבלוז וגם הג'אז...אך יותר את הבלוז, למה? , אין לי מושג...אולי כי לא נחשפתי מספיק.בכל אופן , התחלתי לשמוע קצת ואני מחפש את השירים הנצחיים שכולם מכירים או ביצועים שאי אפשר לשכוח וחייבים לשמוע אותם. יש לי את BB KING , ואני מאוד מאוד אוהב את האחים בלוז, מת על הקטע שלהם. אז אם אפשר ככה לתת לי את הטופ שבטופ ולאט לאט אוכל להתרחב וללמוד להקשיב בצורה יותר עניינית... שאלה נוספת: האם להקת האחים בלוז קמה בגלל הסרט או שעשו עליה סרט? מכיוון שכל השירים שמצאתי עליהם הם מהסרטים שלהם...ולא מצאתי שירים אחרים...ואם כך הדבר הזמרים היו באמת השחקנים? תודה מראש יוסי

Harleydude

New member
אני לא יודע לגבי האחים בלוז

אבל לגבי ג'אז מומלץ לעיין במאמרים ובטאגליינס של הפורום. יותר מכך לך ל www.allmusic.com אפשר לקבל שם המלצות לפי סגנון, מומלץ בג'אז להתחיל לשמוע לפי הסדר הכרונולוגי של הדברים

יוסיא

New member
תודה , אני מעדיף להשאר קצת

יותר בתחום של הבלוז כרגע...אז אם יש המלצות .....אשמח

Harleydude

New member
אממ

אם אהבת את האחים בלוז תקשיב כמובן לכל הברורים מאליו Eric Clapton Roy Buchanan SRV Buddy King Also : Scott Henderson Blues Band יש עוד המון אם אתה רוצה. ועדיין אתה יכול להיכנס לאתר שהבאתי לך ולשאוב משם המון המלצות שמסווגות לפי תתי סגנונות בבלוז ולהבין מה פחות או יותר הראש שלך.

יוסיא

New member
ניסיתי קצת לפשפש באתר...

שהבאת לי אך לא הצלחתי ....הגעתי רק לדיסקים כלליים של בלוז

Harleydude

New member
מה ז''א כלליים?

יהיה טוב אם תפרט איזה בלוז אתה מכיר ואוהב או מה דעתך על הרשימה שנתתי לך

יוסיא

New member
אז זהו , שאין לי ממש מושג , מה אני

אוהב...אני מתחיל מתחיל ואין לי ממש מספיק ידע בשביל לומר לך מה הסטייל שלי , לא נראה לי שגיליתי אותו בעצמי....אני גם אוהב את הבלוז הקצת קצבי , וגם העמוק והעצוב ....אני נוטה יותר לאהוב קלידים וסקסופון ( אני רוצה ללמוד בעתיד קצת סקסופון ) , מאשר גיטרות ... . אם תוכל לתת לי לטעום קצת מכל דבר אולי באמת אוכל קצת לשים את האצבע בדיוק על הנקודה

Harleydude

New member
הממ

אני עדיין חושב שהאתר שהבאתי יכול לעזור לך. יש לך שם דיסקים ויצירות נבחרים מכל תת סגנון בבלוז וגם הסברים. בכל מקרה תנסה את : BB King Buddy Guy SRV Eric Clapton Jimi Hendrix Roy Buchanan Otis Rush Gary Moore יש פה הרבה דברים, גם קצת בלוז-רוק, תנסה להתחיל מאלה

יוסיא

New member
אחלה .תודה...

הבאת לי כבר את הרשימה הזו והתחלתי להוריד קצת שירים שלהם...אך התחברתי למעט , לא לכולם...תן לי קצת זמן ללעוס את זה אני אחזור ואומר את שאהבתי יותר ואת שפחות

למעלה