ערב טוב, שאלה קטנה..

mitmitmit

New member
ערב טוב, שאלה קטנה..

בשל כאבי בירכיים ובגלל הצורך בחיזוק השרירים סביב..הופניתי לטיפול פיזיוטרפיה. בנוסף לתרגילים של הרמת משקולות , כיווץ שרירי הברך ועיסוי, במטפלת החלה בטיפול נוסף היום שלדבריה אמור לעזור מאוד. מדובר בלחיצות חזקות על כל האיזורים הכואבים בברך..טיפול די בלתי נסבל ואף כואב מאוש . לאחר הלחיצות המתמשכות היא שמה לי מן תחבושות דביקות בכדי "להחזיק את הפיקה במקומה" כדבריה. עכשיו דיי כואב לי בברך עצמה וזה דיי מגביל את התנועה שלי..האם טיפול כזה מוכר לכם? לטענתה היא מכאיבה לי ולוחצת בכדי "לשדר למוח שיש פה משהו שדורש טיפול"..אני דיי חוששת שמתעללים בי קצת או אולי אני טועה? אשמח למילה מרגיעה אם יש בנמצא.. תודה מראש על העזרה

אולי אולי...

יש דבר שנקרא friction massage. זהו עיסוי חזק מאוד של הרקמה החולה על מנת להפריד רקמות שנדבקו זו לזו ולזרז הגעה של דם אליהן. כך זה אמור לעזור "לפזר" הדלקת. זאת הרגשה כאילו "חופרים" לך בדיוק איפה שכואב. זה צריך לכאוב בדיוק עד *לגבול* של הבלתי נסבל (על סף דמעות), אבל לא לעבור את הגבול הזה. כדאי לשאול גם בפורום פיזיותרפיה.

פיזיותרפיה

זהו טיפול מקובל, מצד אחד מחזקים את השרירים ע"מ לשפר את היצוב הדינמי של הפיקה ומצד שני מבצעים מתיחה וקיבוע ע"י רצועות.

למעלה