ערב טוב, שאלה לי

ערב טוב, שאלה לי ../images/Emo13.gif

ככה אני בנאדם די מסודר מטבעי החדר שלי פחות או יותר מסודר כל הזמן, הוא לא מגיע למצב של בלאגן נוראי וכו' אבל אני פשוט מוצאת את עצמי "מבזבזת" די הרבה זמן רק על לסדר דברים קטנים.. אני שמה לב שאני כל הזמן מקפלת כמה חולצות בודדות שנמצאות מחוץ לארון ומחזירה כל מיני דברים למקום ושוב, זה לא שהחדר מתבלגן בטירוף... זה פשוט דברים קטנים שגוזלים המון זמן כשמסדרים אותם! יש למישהו טיפים/תובנות/עצות/רעיונות? תודה

milch

New member
סדר ובלגן

יש לי טיפון לגבי חולצות טריקו קטנות - נוח קל ונחמד לשים אותן מגולגלות במגירה. חוץ מזה - שמירה על סדר אכן גוזלת זמן, ההקלה היא בהרבה מקום איחסון. ועוד חוץ מזה - קצת בלגן בחדר מוכיחה שאכן גרים בו בני תמותה. זה לא מוזיאון.

סדר../images/Emo20.gif

סדר הוא תוצר של אופי ושל התמדה, בעיקר. כדי שתצטרכי לבזבז פחות זמן על הדברים הקטנים, תנסי להרגיל את עצמך להחזיר אותם ישר למקום בסוף השימוש. למשל - אם את מודדת בזמן ההתלבשות שלוש חולצות ונשארת לבושה באחת - קפלי את השתיים האחרות יש בחזרה לארון. אם אורח החיים שלך לא מאפשר לך את המיידיות הזו, את יכולה לארגן סלסלה שאליה את מכניסה את הדברים שיש להחזיר למקום, כך הבלגן יתנקז במקום אחד ומוגבל בגודלו. החדר נשאר מסודר וכשרוצים לסדר מוצאים את כל הבילגונים בסלסלה ומפזרים אותם למקומותיהם. מעבר לזה - אם תכתבי מה עוד מבלגן לך את הסדר אפשר לחשוב על עיצות קונקרטיות.

תודה לשני המגיבים/מגיבות ../images/Emo13.gif

(הייתי חייבת להחזיר לעמוד הראשון כדי לראות שקראתי ואני מעריכה את התשובות..באמת תודה! :))

למעלה