ערב טוב=] שאלה חשובהה...

theone2468

New member
ערב טוב=] שאלה חשובהה...

ביום שבת אני כנראה נוסעת לבקרר את החבר. בלי ההורים שלו או משו, גם חבר של חברה שלי באותו בסיס אז נעשה טיול קטן :) ביום שינ יש לנו שלושה חודשים...עכשיו חשבתי להביא לו איזה משו קטן וסמלי לבסיס, אבל אני לא יודעת מה! (אנחנו לא בקטע של לחגוג חודשים ממש) מה אני יכולה להביא, כי תכלס לא יפה לבוא בידיים ריקות?

לילי123456

New member
את יכולה להסתכל כמה שירשורים מתחת...

בשרשור "פנקי את החייל" יש כמה רעיונות ממש חמודים... כיף לך
גם לי בא לבקר אותו בבסיס אחרי שבועיים אבל אין לי איך להגיע בלי ההורים שלו:/ מקווה מאוד מאוד שהם ירצו לנסוע לשם השבת...[שבת שנייה שהוא סוגר-זה יוצא 3 שבועות!
]

Clueless Maiden

New member
יש לי כמה רעיונות

קודם כל, והכי חשוב: אוכל. את יכולה להביא סלסלת פיקניק כזאת, ולעשות פיקניק. אם הוא אוהב לקרוא, את יכולה להביא לו ספר, או משהו בסגנון . ממ וחבר שלי תמיד ביקש שאני אביא טאקי (אבל זה רק הוא >< אנחנו שנינו פריקים של טאקי) תהני לך :)

theone2468

New member
חח טאקי זה קטלני!!!

אבל האמתי שהסטייה שלנו זה דומינו ראלי...חחחח הקטע עם הפיקניק לצערי לא טוב...כי כנראה בסוף שגם ההורים שלו באים, טבח הם יביאו לו אוכל במילא (כאילו יהיה לנו זמן לבד, אבל לא מספיק לפיקניק) וספר אי אפשר כי אין לו זמן בקושי להתקלח ולצלצל אליי, אז ספר? סורי שאני קולטת, תודה על העזרה בכל מקרה :]]

McBlack

New member
אם זה לבסיס אז תביאו (את והחברה?)

להם איזו ארוחה, מקדונלדס או פלאפל/שווארמה, מה שהם אוהבים - בשביל הפינוק
ואם את רוצה את תמיד יכולה להכין לו גם עוגיות שיישארו לו גם לאחרי שתלכי ולכתוב לו משהו נחמד... לא הייתי הולכת על משהו מוגזם במקומך, אחרי הכל זה הבסיס שלו, וזה לא נחמד להביך אותו מול החברה' שלו שם...

McBlack

New member
אה, ההורים מכינים את האוכל

אז תכיני לו מלא עוגיות, קטנות כאלה שיישארו לו למלא זמן
תכתבי לו משהו ושימי הכל בקופסה עם סגירה טובה(שתשמור עליהן טריות + שלא תיפתח לו בין כל הדברים)

למעלה