ערב טוב, שאלה אליכם

ערב טוב, שאלה אליכם

אני בראש צוות שמארגן את נשף הסיום של התיכון,רציתי קצת רעיונות למיקום ותוכן הערב. אולי סיפורים על הנשף שלכם ,איפה וכיצד ביצעתם אותו. אשמח לרעיונות סיפורים וכל דבר אחר.ערב טוב,ותודה מראש

AdamINC

New member
אהמ אהמ

הנשף שלנו
אירגנה אותו מועצת נוער [הוא היה לשלושת בתי הספר העל יסודיים בעיר]. הוא נערך במלון 'הרודס', שזה סוג של ארמון
האולם חולק לשניים: בחלק הראשון היה בר עם שתיה [קלה..] וכל מיני נשנושים כאלה.. סיגרים אנד סטאף.. בקבלת פנים כולם עשו יענו 'מינגלינג' והיו צלמים שצילמו את זה כאילו שטיח אדום ... היה גם צלם שצילם את הזוגות שרצו לעשות תמונה ביחד ומכר את זה בסוף הערב.. לא היה לנו ממש נושא לנשף, פשוט כולם באו לבושים יפה בשמלות וחליפות, הייתה להקה ממש מצויינת - קוראים להם "שליחי הנשמה". מכירים אותם גם כ"הכושים העבריים מדימונה". הם היו שלושה אתיופים והם עשו קאברים לכל מיני שירים מוכרים והקפיצו את הקהל.. בהמשך הערב הדי ג'יי שלהם נשאר וניגן עד איזה 2 בלילה[הרוב היה מוזיקה שחורה, אבל בסדר]. בהתחלה עם עשו רק קאברים לשירים ישנים, סגנון ברי וואיט [אם אתה מכיר]. בהמשך הייתה תחרות של מלך ומלכת הנשף.. במהלך הנשף כל מי שרצה להשתתף בתחרות נרשם ואז כל זוג קיבל מספר. לקראת סוף הערב היה להם מסלול דוגמנות כזה וכל סוג עבר עליו ואמרו את השם שלו והיו צוות של 5 שופטים שקבעו את המלך והמלכה ואת המקום השני והשלישי. המלך והמלכה קיבלו שעונים יוקרתיים וסופשבוע זוגי באיזה מלון באילת, והאחרים קיבלו ארוחות ופינוקי ספא ושטויות כאלה.. אממ זהו בעיקרון... היה מגניב

וואוו חתיכת פרויקט הרימו לכם

את הרעיון של השטיח האדום כמובן גם אנחנו נעשה, את האמת שבאמת חשבתי על מלון... אם אפשר לשול,כמה כסף נדרש מכל תלמיד להפקת הערב ?

AdamINC

New member
לא הרימו לנו ../images/Emo3.gif

למען האמת, אני הרמתי [הייתי יו"ר מועצת נוער] והמועצה עשתה את הכל.. כרטיס עלה 50 ש"ח, והוא כלל כמובן שתיה חופשית ואוכל.. בשנים הראשונות של הנשף הכרטיס עלה 20 שקל ולא כלל כלום.. אז החלטנו להעלות אותו ולתת יותר ערך לכרטיס. חשבו שזה יקר, אבל כולם באו ונהנו.. לפי מה ששמענו.

AndreaCorr ©

New member
ז-ה יקר?!

כרטיס אצלנו עלה אם אני לא טועה 250 ש"ח...
ולא כלל אלכוהול או אוכל סביר... עוד הוכחה לכך שהשכבה שלי פלצנית ומעפנה ברובה.

AdamINC

New member
../images/Emo12.gif

חשוב לציין שזו לא הייתה הפקה של בית ספר.. אז אולי בגלל זה אצלנו עלה פחות. יש מימון של העירייה והמתנ"ס.. אגב, פרט ששכחתי הוא שההזמנות לאירוע נשלחו לכל תלמידי י"ב בעיר בדואר. שזה מגניב גם

למעלה